Τραγωδία στην Ικαρία: Γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη ο 11χρονος που πνίγηκε στους Φούρνους!

Δύτες που βούτηξαν στο νερό, τον βρήκαν μπλεγμένο σε δίχτυα, δύο μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας

Must Read

Σαν «βόμβα» έσκασε πριν από λίγο η είδηση πως το 11χρονο αγοράκι που πνίγηκε σήμερα στους Φούρνους Ικαρίας ήταν ο γιος του γνωστού ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ereportaz.gr, το άτυχο αγοράκι που δεν είχε δώσει σημεία ζωής απο τις 2 το μεσημέρι, κολυμπούσε φορώντας τη μάσκα του στην παραλία της Πλάκας, κοντά στο λιμάνι του νησιού. Η μητέρα του, η οποία διατηρεί ξενοδοχείο στο νησί, ενημέρωσε τις Αρχές για την εξαφάνισή του γύρω στις 6.30 το απόγευμα. Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες από την Αστυνομία και το Λιμενικό, οι οποίες, όμως, είχαν τραγική κατάληξη, καθώς τον ανήλικο εντόπισαν δύτες, όταν βούτηξαν στο νερό και τον είδαν να είναι μπλεγμένος σε δίχτυα, δύο μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Οδυσσέας Σταμούλης

Κατά τις 8 το απόγευμα τον ανέσυραν στη στεριά, όπου ένας γιατρός που βρίσκονταν στον γιαλό προσπάθησε να τον επαναφέρει με ΚΑΡΠΑ, αλλά μάταια. Τον άτυχο 11χρονο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο αγροτικό ιατρείο του νησιού, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός του αναμένεται, πλέον, να μεταφερθεί στη Σάμο για νεκροψία-νεκροτομή, ενώ το λιμενικό τμήμα των Φούρνων διεξάγει έρευνες για την υπόθεση.

«Γύρω στις 6.30 το απόγευμα με ειδοποίησε η μητέρα του παιδιού ότι έχει χάσει τον Χρήστο από τις 2 το μεσημέρι. Κινηθήκαμε άμεσα, με την Αστυνομία, το Λιμεναρχείο, με κατοίκους του νησιού και ξεκινήσαμε να τον ψάχνουμε. Δεν τον βρίσκαμε», περιγράφει στο newsit.gr, ο δήμαρχος των Φούρνων Κορσεών της Ικαρίας Δημήτρης Καρύδης. «Καταλάβαμε ότι κάτι κακό συνέβη και δυστυχώς το βρήκαμε πνιγμένο το παιδί. Η μητέρα του είναι από το νησί, είχαν έρθει να κάνουν τις διακοπές τους. Μεγάλο κακό έγινε, ότι και να πούμε είναι λίγο…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This