«Η Κωνσταντίνα Ροδίτη ήταν μοναδική» – Συγκινεί η οικογένεια της 24χρονης που πέθανε ξαφνικά στα γενέθλιά της

Δημόσια επιστολή: «Είμαστε βέβαιοι ότι θα προσδώσεις δόξα στον Παράδεισο, όπως δόξα προσέδωσες και στη γη!»

Must Read

Η οικογένεια της 24χρονης Κωνσταντίνας Ροδίτη, η οποία πέθανε ξαφνικά στις 6 Αυγούστου ενώ γιόρταζε τα γενέθλιά της και την απόκτηση του πτυχίου στο πιάνο της με φίλους της σε ξενοδοχείο στη νότια Ρόδο, μέσω μιας συγκινητικής επιστολής δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το ποια ήταν η Κωνσταντίνα.

Η επιστολή εστάλη στην εφημερίδα «Ροδιακή» και σκιαγραφεί μια εξαιρετική και γεμάτη ζωντάνια προσωπικότητα:

«Η Κωνσταντίνα Ροδίτη, γεννήθηκε στις 7-8-1999. Οι γονείς της, (Φραντζής Ροδίτης και Αναστασία Ζουρούδη), αλλά και η αδελφή της (Κατερίνα Ροδίτη), είχαν κάθε λόγο να είναι υπερήφανοι γι’ αυτό το σπάνιο κορίτσι.

Η Κωνσταντίνα ήταν ένας ιδιαίτερος και ξεχωριστός άνθρωπος. Διακατέχονταν από μία άσβεστη δίψα για μάθηση αλλά και από μία αέναη αγάπη για τη ζωή. Συνδύαζε με εκπληκτικό και απαράμιλλο τρόπο την ορθολογιστική σκέψη και το συναίσθημα.

Η ορθολογιστική της σκέψη την οδήγησε στις σπουδές της στα Χρηματοοικονομικά, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, (τις οποίες αποπεράτωσε με εξαιρετικό βαθμό: «ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ») αλλά το συναίσθημα έβγαζε στην επιφάνεια τις καλλιτεχνικές της ευαισθησίες. Έτσι, ασχολήθηκε με τη μουσική κι έγινε δασκάλα πιάνου.

Η αγάπη της για τον πολιτισμό αλλά και για τις ξένες κουλτούρες την ώθησαν να μάθει ξένες γλώσσες, όπως Αγγλικά και Ιταλικά. Ωστόσο, πάνω απ’ όλα αυτά που πρέπει να εξάρουμε είναι το σύμπαν των αξιών της.

Μεγαλωμένη στην πανέμορφη Ρόδο αλλά και λουσμένη με το φως της μαγευτικής Σύμης, η Κωνσταντίνα είχε γαλουχηθεί με σπουδαίες αξίες, όπως σεβασμό στις ανάγκες και στις ιδιαιτερότητες των άλλων, αλληλεγγύη και αγάπη για προσφορά. Πάνω απ’ όλα, όλη η ζωή της ήταν χτισμένη πάνω στο θεμέλιο της οικογένειας.

Ο θεσμός της οικογένειας για την Κωνσταντίνα ήταν το λυχνάρι στα μονοπάτια του βίου της. Η εξαιρετική σχέση που είχε με την οικογένειά της αλλά και τους συγγενείς της το αποδεικνύουν αυτό περίτρανα.

Παράλληλα, η Κωνσταντίνα είχε την ευκαιρία να κάνει ουσιαστικές φιλίες, τις οποίες τιμούσε σε κάθε στιγμή της ζωής της. Ακόμα και την τελευταία ημέρα του βίου της, η Κωνσταντίνα τίμησε τους φίλους της παίζοντας πιάνο για να τους ευχαριστήσει. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφρασθεί η συντριβή των συγγενών και φίλων της. Η Κωνσταντίνα Ροδίτη ήταν μοναδική.

Ευχόμαστε η απαράμιλλη προσωπικότητά της να αποτελέσουν ένα εξαιρετικό πρότυπο για την κοινωνία της Ρόδου και της Σύμης.

Καλό Παράδεισο, Κωνσταντίνα! Είμαστε βέβαιοι ότι θα προσδώσεις δόξα στον Παράδεισο, όπως δόξα προσέδωσες και στη γη!»

Η οικογένειά της 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This