Βγήκαν για μπάνιο και εγκλωβίστηκαν κολυμβητές στη Σητεία

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής

Must Read

Τρόμαξαν χθες τρεις κολυμβητές που είπαν να κάνουν το μπανάκι τους στα ανοιχτά της Σητείας αλλά έπεσαν πάνω σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν για κάποιες ώρες πάνω σε μια βραχονησίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό, χθες το μεσημέρι ήρθε ενημέρωση για την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι τρεις κολυμβητές.

Άμεσα για το σημείο απέπλευσαν ένα περιπολικό του λιμενικού, φουσκωτό σκάφος του Ναυτικού Ομίλου Σητείας, στο οποίο επέβαινε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής ενώ κινητοποιήθηκε και περιπολικό του λιμενικού από την ξηρά.

Οι κολυμβητές εντοπίστηκαν εγκλωβισμένοι πάνω σε μικρή βραχονησίδα του όρμου Άκρα Βαμβάκια, κοντά στην ακτή απ’ όπου περισυλλέγησαν με ασφάλεια από το σκάφος του Ναυτικού Ομίλου Σητείας.

Στη συνέχεια, μετεπιβιβάστηκαν στο περιπολικό σκάφος και μεταφέρθηκαν στον λιμένα Σητείας.

Όλοι ήταν καλά στην υγεία τους και δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σητείας.

Η ενημέρωση του Λιμενικού:

«Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σητείας, για ύπαρξη τριών (03) κολυμβητών σε δυσχερή θέση, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, στη θαλάσσια περιοχή “ΑΚΡΑ ΒΑΜΒΑΚΙΑ” Σητείας ν. Κρήτης.

Άμεσα για το σημείο απέπλευσαν Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., φουσκωτό σκάφος του Ναυτικού Ομίλου Σητείας, στο οποίο επέβαινε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.

Οι ανωτέρω εντοπίστηκαν εγκλωβισμένοι πάνω σε μικρή βραχονησίδα του όρμου «ΑΚΡΑ ΒΑΜΒΑΚΙΑ», πλησίον της ακτής, από όπου περισυλλέγησαν με ασφάλεια από το σκάφος του Ναυτικού Ομίλου Σητείας. Στη συνέχεια, μετεπιβιβάστηκαν στο περιπολικό σκάφος και μεταφέρθηκαν στον λιμένα Σητείας, χωρίς να χρήζουν νοσοκομειακής περίθαλψης.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σητείας»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This