Τρόμος για 12χρονο στο Βόλο – Του επιτέθηκαν με μαχαίρι επειδή φορούσε μπλούζα των Lakers

Δράστες είναι δύο νεαροί ηλικίας περίπου 16 ετών

Must Read

Στιγμές τρόμου έζησε το απόγευμα της Παρασκευής ένα 12χρονο αγόρι στο Βόλο όταν δύο νεαροί του επιτέθηκαν με μαχαίρι επειδή φορούσε μπλούζα των Lakers!

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού στο TheNewspaper.gr, ο 12χρονος κατεθυνόταν στο σχολείο του στην περιοχή του Διμηνίου Βόλοθ, προκειμένου να παίξει με το ποδήλατό του.

Γύρω στις 19.30 το απόγευμα, κι ενώ βρισκόταν στη διαδρομή από το σπίτι του προς το σχολικό συγκρότημα, δύο νεαροί ηλικίας περίπου 16 ετών, οι οποίοι κινούνταν με μηχανάκι, κάνοντας ελιγμούς, διέκοψαν την πορεία του 12χρονου με σκοπό να του επιτεθούν.

Οι δύο νεαροί τον έβρισαν, του τράβηξαν τη μπλούζα που φορούσε με το λογότυπο της ομάδας μπάσκετ Lakers του NBA και του έσκισαν με μαχαίρι το καπέλο της ίδιας ομάδας. Στη συνέχεια απείλησαν τον 12χρονο πως θα του σπάσουν τα δόντια για να τον τιμωρήσουν.

Για καλή του τύχη το παιδί πρόλαβε και απομακρύνθηκε από το σημείο επιστρέφοντας έντρομο στο σπίτι όπου περιέγραψε στους γονείς του τι συνέβη κι εκείνοι με τη σειρά τους κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει σχετική έρευνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This