Σοβαρότατη καταγγελία Καμμένου για το όχημα που συνόδευε το λεωφορείο της ελληνικής αποστολής στη Λιβύη

Ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία για την τραγωδία με 5 Έλληνες νεκρούς

Must Read

Σοβαρά ερωτήματα μένουν αναπάντητα για το φιάσκο στη Λιβύη με τραγικό επίλογο τον θάνατο 5 Ελλήνων, την ώρα που αποδεικνύεται ότι η ανθρωπιστική αποστολή εστάλη με προχειρότητα και λάθη, ενώ παραμένουν άγνωστες οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία. 

Με παρέμβασή του στο Twitter, o πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος καταγγέλλει ότι υπάρχουν πληροφορίες, πώς το όχημα που συνόδευε το λεωφορείο της ελληνικής αποστολής και λίγο πριν το δυστύχημα ανέπτυξε ταχύτητα, είχε ξεκινήσει από την τουρκοκρατούμενη Τρίπολη!

«Επειδή δεν βλέπω να υπάρχει ροή ενημέρωσης από τις συνθήκες θανάτου των στελεχών των ΕΔ και 2 Ελλήνων πολιτών ρωτάω αληθεύει ότι πριν την ξεκάθαρη έκρηξη στο λεωφορείο υπήρξε αποκοπή της πομπής από αυτοκίνητα με διακριτικά ανθρωπιστικής βοήθειας που ξεκίνησαν από την Τουρκοκρατούμενη πρωτεύουσα;» γράφει σε ανάρτησή του ο Πάνος Καμμένος.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This