Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και γιου – Tαξίδευαν από Λαμία προς Άρτα

Ο Δούκας της 6ης ΕΜΑΚ και drones της Πυροσβεστικής στις έρευνες

Must Read

Μεγαλώνει η αγωνία για την τύχη του 65χρονου πατέρα και του 38χρονου γιου του, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν ενώ ταξίδευαν με το αυτοκίνητό τους από την Λαμία, πιθανότατα μέσω της Εθνικής Οδού Θερμοπυλών – Αντιρρίου, στον τόπο καταγωγής τους στην Άρτα.

Οι δύο άνδρες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και έπειτα από κάποιες ώρες τα ίχνη τους χάθηκαν. Το τελευταίο σήμα από κεραία κινητής τηλεφωνίας καταγράφηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην ορεινή Ναυπακτία.

Ο Δούκας της 6ης ΕΜΑΚ και drones της Πυροσβεστικής

Σύμφωνα με το pelop.gr, στις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών συμμετέχει η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας με τον Δούκα, τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της, χτενίζοντας τις περιοχές όπου για τελευταία φορά εντοπίστηκε το στίγμα των κινητών τους. Παράλληλα, «σηκώνονται» και μη επανδρωμένα αεροσκάφη drones της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος της Πυροσβεστικής, που εδρεύει στην Πάτρα.

Ο 65χρονος άνδρας μετέβη στην Λαμία για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε από σοβαρό τροχαίο στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας.

Από τότε τα ίχνη των δύο ανδρών έχουν χαθεί με τις έρευνες να εστιάζονται στον Μαραθιά και την Γλύφα Φωκίδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This