Φόβοι ότι ο παιδίατρος που κακοποίησε το βρέφος του έχει απλώσει χέρι και άλλα παιδιά

Must Read

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της σεξουαλικής κακοποίησης ενός βρέφους από τον ίδιο του τον πατέρα, ο οποίος είναι μάλιστα και παιδίατρος (!), αναβίωσαν την περασμένη Τρίτη στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηλείας, στον Πύργο, όπου άρχισε η εκδίκαση της φρικιαστικής υπόθεσης!

Το περιστατικό ασέλγειας σε βάρος του απροστάτευτου παιδιού αποκαλύφθηκε το 2018 και είχε συνταράξει την κοινωνία της Πάτρας, που αδυνατεί να πιστέψει ακόμα και σήμερα πώς ένας πατέρας έκανε κάτι τόσο φρικτό και αποκρουστικό στο σπλάχνο του.

Την ίδια ώρα, υπάρχει διάχυτη ανησυχία μεταξύ των γονιών, κυρίως γιατί ο κατηγορούμενος, λόγω της επαγγελματικής ιδιότητάς του, ερχόταν σε καθημερινή επαφή με παιδιά. Οπως τονίζουν με τρόμο κάποιοι εξ αυτών, ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει αν ο φερόμενος ως παιδεραστής είχε εκτονώσει τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στα άγουρα κορμάκια και άλλων ανήλικων παιδιών, τα οποία εξέταζε!

Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Πατρών, ο κατηγορούμενος επικουρικός γιατρός, ο οποίος έχει λάβει την ειδικότητα του παιδιάτρου, παραπέμφθηκε να δικαστεί για βαρύτατες κακουργηματικές πράξεις και, συγκεκριμένα, για τα αδικήματα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση, της κατάχρησης ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις, που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, κατ’ εξακολούθηση, και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών εξ αίματος, κατ’ εξακολούθηση.

Ο ίδιος, πάντως, αναμένεται στην απολογία του να αρνηθεί τις κατηγορίες που του προσάπτουν τόσο η σύζυγός του όσο και η πεθερά του, στις μαρτυρίες των οποίων βασίστηκαν κυρίως οι δικαστές του δικαστικού συμβουλίου και παρέπεμψαν την υπόθεση στο ακροατήριο!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, κατά την πρώτη ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηλείας ανέβηκαν στο βήμα του μάρτυρα οι δύο καταγγέλλουσες, οι οποίες περιέγραψαν στους άφωνους δικαστές αλλά και στους ενόρκους του δικαστηρίου όσα φρικιαστικά φέρεται ότι πέρασε το άτυχο βρέφος στα χέρια του παιδιάτρου πατέρα του! Η επόμενη δικάσιμος προσδιορίστηκε για τις 23 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This