Παλαιό Φάληρο: Nταής οδηγός ξυλοκόπησε 11χρονο!

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες βράδυ στο Παλαιό Φάληρο!

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός άνδρα που κατέβηκε από ΙΧ αυτοκίνητο -κατά μαρτυρίες πιθανό να ήταν ταξί- και ξυλοκόπησε 11χρονο αγόρι.

Πιο συγκεκρομένα, ένας άνδρας σταμάτησε στις 20:00 περίπου έξω από το κολυμβητήριο της περιοχής του Φαλήρου και επιτέθηκε στο νεαρό αγόρι. Ο άνδρας τραυμάτισε στο πρόσωπο και στο σώμα τον 11χρονο, ενώ στην συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι γονείς του μικρού κατήγγειλαν από την πρώτη στιγμή την επίθεση στις αρχές. Οι γονείς του 11χρονου σύμφωνα με την ίδια πηγή έχουν στην διάθεσή τους, τον αριθμό της πινακίδας του οχήματος του δράστη και η αστυνομία έχει αναλάβει την υπόθεση σύλληψής του. Δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών κατ’ αγνώστου δράστη σχηματίστηκε ήδη πάντως από το Τμήμα Ασφαλείας Π. Φαλήρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This