Στη φάκα αστυνομικός για εμπορία ανθρώπων και διακίνηση ναρκωτικών – Τα μηνύματα που τον «έκαψαν»

Στο κινητό του έκανε όλη την δουλειά

Must Read

Βαριά είναι η κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων την οποία αντιμετωπίζει ένας νεαρός αστυνομικός που έπεσε στα χέρια των συναδέλφων του στο κέντρο της Αθήνας. Ο ένστολος κατηγορείται επίσης για διακίνηση ναρκωτικών!

Στελέχη της ΟΠΚΕ σταμάτησαν περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης ένα όχημα για έλεγχο, έξω από το σταθμό του μετρό στα Σεπόλια.  Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ο  αστυνομικός, ένας Ρομά και δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής.

Ο αστυνομικός δικαιολόγησε την παρουσία του στο όχημα αναφέροντας πως του έκλεψαν το μηχανάκι και ζήτησε βοήθεια από τα υπόλοιπα πρόσωπα για να το βρει. Μάλιστα, έδειξε στους αστυνομικούς τις συνομιλίες που είχε κάνει με τους άλλους.

Ωστόσο, φαίνεται πως οι αστυνομικοί ήταν παρατηρητικοί και διαπίστωσαν ότι οι άνδρες είχαν συνομιλήσει αρκετά και στο παρελθόν.

Λίγο αργότερα, ο αστυνομικός «έκαψε» τον εαυτό του καθώς όταν του ζήτησαν οι συνάδελφοί του τον αριθμό κυκλοφορίας του ΙΧ που του ανήκει άνοιξε συνομιλίες στις οποίες υπήρχε και φωτογραφία ενός όπλου και αναγραφόταν χρηματικό ποσό.

Σε έλεγχο στο κινητό του βρέθηκαν συλλογή εικόνων γυναικών, οι οποίες ήταν υπό ένας είδος κράτησης. 

Σε μία από τις εικόνες ήταν μια γυναίκα να κρατάει ένα φύλλο χαρτιού, στο οποίο αναγράφεται «Kanesex Επαλήθευση προφίλ Ιούλιος 2.2023». Επιπλέον εντοπίστηκαν φωτογραφίες με αναγραφόμενες τιμές για παροχή ερωτικών υπηρεσιών, με όπλα, ναρκωτικά καθώς και εικόνες προσώπων που προέρχονται από τις εφαρμογές της ΕΛ.ΑΣ., για τα οποία ο αστυνομικός δεν θα έπρεπε να έχει πρόσβαση.

Παράλληλα, στην έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στην κατοχή του αστυφύλακα βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, ένας σκούφος, τύπου FULL FACE και ένα ιδιωτικό πιστόλι, χρώματος μαύρο, με τη γεμιστήρα αυτού καθώς και 16 φυσίγγια, εκ των οποίων το ένα βρισκόταν στην θαλάμη του πιστολιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This