Ξάφριζαν σούπερ μάρκετ με λεία άνω των 30.000 ευρώ!

Αποκαλύφθκηε η δράση της σπείρας

Must Read

Στα δίχτυα των αρχών πιάστηκε σπείρα για κατα συρροή κλοπές σε σούπερ μάρκετ της Βορείου Ελλάδος.

Ειδικότερα, κλοπές ύψους συνολικά 31.000 ευρώ σε διάφορες πόλεις κατηγορούνται ότι διέπραξαν τρεις άνδρες. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας και όπως ανακοινώθηκε, οι κατηγορούμενοι εμπλέκονται σε συνολικά 22 περιπτώσεις κλοπών το τελευταίο 5μηνο, εκ των οποίων 19 τετελεσμένες και τρεις σε απόπειρα.

Οι περισσότερες κλοπές φαίνεται να τελέστηκαν στην Θεσσαλονίκη και οι υπόλοιπες ευρύτερα στην Μακεδονία, σε Ημαθία, Κοζάνη, Δράμα, Σέρρες και Καβάλα. Με την λεία τους να περιλαμβάνει από αλκοολούχα ποτά, αντηλιακά και κρέμες προσώπου μέχρι και συσκευασία ελαιόλαδου. Και το ποσό να φτάνει τις 31.000 ευρώ. Σε μία ακόμη περίπτωση μάλιστα αφαίρεσαν από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών έξι κινητά τηλέφωνα, μέχρι την στιγμή που αποκαλύφθηκε η δράση τους, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This