Βαρβαρότητα: Έριξε νερό και έπνιξε γατάκια που είχαν κρυφτεί σε σωλήνα!

Επικίνδυνα αρρωστημένα μυαλά ζουν ανάμεσά μας...

Must Read

Αδιανόητο περιστατικό στη Νέα Φιλαδέλφεια με θύτη έναν ηλικιωμένο και θύματα γατάκια, που βρήκαν φρικτό θάνατο από τα χέρια του.

Την βαρβαρότητα του ηλικιωμένου κατέγραψε σε βίντεο περίοικος, με τον ηλικιωμένο να ρίχνει νερό σε σωλήνα που είχαν βρει καταφύγιο τα γατάκια, και να τα πνίγει!

Μάλιστα στην περιοχή είχαν ακουστεί φήμες ότι ο συγκεκριμένος είχε σκοτώσει και άλλη φορά ανυπεράσπιστα ζωάκια.

Ο ηλικιωμένος καταγράφεται σε βίντεο να κλείνει τη μια άκρη του σωλήνα που έχουν κρυφτεί τα νεογέννητα γατάκια μαζί με τη μητέρα τους και από την άλλη τους ρίχνει μέσα στο σωλήνα νερό. Δύο από τα τρία νεογέννητα γατάκια βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ σώθηκε η μητέρα τους.

Αυτόπτης μάρτυρας του αποτρόπαιου περιστατικού είπε: «Το πρωί είχε βγει η γάτα να θηλάσει τα μικρά της. Μετά βλέπω ότι ο κύριος έχει κλείσει με τάπα την σωλήνα και τον βλέπω να ρίχνει νερό. Παίρνω αμέσως το κινητό μου, για να τον καταγράψω. Είχα καταλάβει τι ήθελε να κάνει, καθώς είχα ακούσει κι από άλλους ότι σκοτώνει γατάκια. Οι γάτες τις γειτονιάς γεννάνε, τις φροντίζω και μετά από ένα μήνα τα γατάκια εξαφανίζονται. Τότε του λέω “σε καταγράφω και παίρνω την αστυνομία τώρα”. Το τράβηξα σε βίντεο γιατί ήθελα αποδεικτικά στοιχεία».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This