Φόβοι πως το «Ελ. Βενιζέλος» θα μετατραπεί σε… πεδίο μάχης για οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού!

Την ίδια ημέρα αναμένεται να φτάσουν στο αεροδρόμιο και αρκετοί θερμοκέφαλοι οπαδοί της Μαρσέιγ...

Must Read

Από τώρα έχει σημάνει συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς την προσεχή Τετάρτη, 8/11, στο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πρόκειται να συνυπάρξουν οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, καθώς τόσο οι μεν όσο και οι δε πρόκειται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, για να στηρίξουν τις ομάδες τους που παίζουν σε Αγγλία και Γαλλία, αντίστοιχα, στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων την Πέμπτη 9/11 στο Europa League.

Ως εκ τούτου, ο κίνδυνος έντασης ανάμεσά τους είναι κάτι παραπάνω από ορατός, όπως αποδεικνύουν και τα πρόσφατα σοβαρά κρούσματα οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη. Σχεδόν κοινές, εξάλλου, θα είναι και οι αναχωρήσεις των αποστολών των δύο ομάδων, με τον Παναθηναϊκό να πετάει στις 10:00 το πρωί για τη Γαλλία, όπου και θα αντιμετωπίσει τη Ρεν, και τον Ολυμπιακό να επιβιβάζεται λίγα λεπτά αργότερα σε αεροπλάνο για την Αγγλία, προκειμένου, κατόπιν, να επισκεφθεί την έδρα της Γουέστ Χαμ.

Υπενθυμίζουμε πως οι «πράσινοι» έχουν εξασφαλίσει 1.500 εισιτήρια, ενώ οι Πειραιώτες περίπου 1.300, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτά τα εισιτήρια που έχουν βρει αρκετοί μέσω της γαλλικής και της αγγλικής ομάδας. Αξίζει δε να σημειωθεί πως, την ίδια μέρα, στο  διεθνές αεροδρόμιο της πρωτεύουσας αναμένεται να φτάσουν και αρκετοί… θερμοκέφαλοι οπαδοί της Μαρσέιγ, οι οποίοι θα καταφθάσουν στη χώρα μας προκειμένου να στηρίξουν τη γαλλική ομάδα στον επαναληπτικό αγώνα της με την ΑΕΚ, επίσης για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This