Πλατεία Εξαρχείων: Συνεχίζονται οι εντάσεις – Δυνάμεις των ΜΑΤ «απέναντι» από κατοίκους

Κλιμακώνεται η ένταση μία ημέρα μετά την απόρριψη της προσφυγής 50 κατοίκων των Εξαρχείων από το ΣτΕ

Must Read

Δεν έχει τέλος η ένταση στην πλατεία Εξαρχείων, την ώρα που τα συνεργεία συνεχίζουν την κοπή των δέντρων και οι κάτοικοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, που έχουν παραταχθεί στο σημείο, για να…προστατεύουν τις λαμαρίνες και το εργοτάξιο του Μετρό.

Και σήμερα, στην πλατεία βρέθηκε πλήθος κόσμου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για το «πλήγμα» στον πνεύμονα πρασίνου της περιοχής, λόγω του προγραμματισμού της κατασκευής σταθμού Μετρό για το τμήμα Άλσος Βεΐκου – Γουδή της νέας Γραμμής 4. Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα σήμερα το πρωί συνελήφθη μία γυναίκα, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει περισσότερα γνωστά για την διαδικασία.

Υπενθυμίζεται πως χθες, Τετάρτη, το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την προσφυγή 50 κατοίκων των Εξαρχείων που ζητούσαν να σταματήσουν οι εργασίες κοπής των δέντρων. Οι πολίτες, μεταξύ άλλων, αιτήθηκαν να ανασταλούν οι αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες εγκρίθηκε η κατάληψη της πλατείας Εξαρχείων για την κατασκευή του σταθμού στις οδούς Στουρνάρη και Σπύρου Τρικούπη και η τεχνική περιβαλλοντική μελέτη.

Δείτε επίσης: «Ναι» του ΣτΕ στην συνέχιση των έργων για το μετρό στα Εξάρχεια – Το σκεπτικό της απόφασης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This