Εντοπισμός μεταναστών και σύλληψη διακινητή στην Ρόδο

Νέα αναστάτωση στα ελληνικά ύδατα

Must Read

Μία ακόμη υπόθεση παράνομης διακίνησης μεταναστών έλαβε χώρα στα ελληνικά ύδατα!

Αυτή την φορά ένα ακόμη συμβάν διαδραματίστηκε στην Ρόδο. Πιο συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος εντόπισε ύποπτο ταχύπλοο να κινείται στην παραλιακή περιοχή Βλυχών αργά το βράδυ του Σαββάτου. Είχε μόλις αποβιβάσει μεγάλο αριθμό ατόμων στην περιοχή, χωρίς αρχικά να γίνει αντιληπτό από τις αρχές, ενώ και οι μετανάστες δεν ήταν στο οπτικό πεδίο των αρχών…

Τι συνέβη

Ο κυβερνήτης του σκάφους δεν ανταποκρίθηκε στα σήματα του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και προσπάθησε να διαφύγει απέναντι προς τα τουρκικά παράλια, εκτελώντας επικίνδυνους ελιγμούς και πιάνοντας μεγάλη ταχύτητα για τα δεδομένα της περιοχής. Ακολούθησε αρκετών λεπτών καταδίωξη από θαλάσσης… σαν σε ταινία, με αποτέλεσμα μετά από λίγη ώρα την ακινητοποίηση του ύποπτου σκάφους και την σύλληψη του 43χρονου -αλλοδαπού- χειριστή.

Μετά από έρευνες (από ξηράς) που διενεργήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή, από στελέχη των Λιμενικών Αρχών, εντοπίστηκαν οκτώ αλλοδαποί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στην Λιμεναρχείο -πρωί Κυριακής- για εξακρίβωση στοιχείων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This