«Θα το πάω μέχρι τέλους, πρέπει να βρεθεί ο εγκληματίας» λέει ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ

«Είμαστε μία κλειστή κοινωνία εδώ, και τον Όλιβερ τον ήξεραν όλοι» - Ο ιδιοκτήτης του χάσκι καλεί όσους ξέρουν να μιλήσουν

Must Read

Αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους δηλώνει ο ιδιοκτήτης του χάσκι στην Αράχωβα που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου, προκαλώντας σοκ ακόμα και στην κτηνίατρο που κλήθηκε να τον εξετάσει. 

Η οργή για το Όλιβερ, τον σκύλο που βασανίστηκε και βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο, αφήνοντας την τελευταία του πνοή, είναι έκδηλη, με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να «πλημμυρίζουν» από αναρτήσεις. Μάλιστα, την ώρα τα στόματα παραμένουν κλειστά στην τοπική κοινωνία, κάποιοι καλούν σε μποϊκοτάζ του πιο δημοφιλή προορισμού, ενόψει γιορτών. 

«Την Κυριακή το βράδυ βρισκόμουν στη δουλειά και όταν γύρισα δεν ήτανε εδώ ο σκύλος. Μου προκάλεσε εντύπωσή γιατί τον έβγαζα πρωινές ώρες. Τον ψάχναμε όλο το βράδυ και δεν τον βρίσκαμε. Επίσης, μου έκανε εντύπωση ότι είχε άσχημο καιρό. Τον είδα την επόμενη ημέρα το απόγευμα» περιέγραψε ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ μιλώντας στο Live News.

 

«Εγώ πήγα για δουλειά και έμεινε εδώ η μητέρα μου και ο αδελφός μου και τον έψαχναν. Κάπου πρέπει να είχε κρυφτεί. Ήρθε κατά τις 8 το βράδυ. Δεν ξέρω πού μπορεί να ήταν ο σκύλος. Είχε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο. Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου, δεν έχω κάτι επίσημο. Δεν υπάρχει κατηγορούμενος, ούτε ύποπτος. Όλα αυτά που ακούγονται για παίκτες ριάλιτι και για αλλοιωμένες κάμερες, καλό θα ήταν να μην αναπαράγονται», είπε ο ιδιοκτήτης του χάσκι και πρόσθεσε:  «Είμαστε μία κλειστή κοινωνία εδώ, και τον Όλιβερ τον ήξεραν όλοι. Τον είχα από τριών μηνών τον Όλιβερ. Προσπαθώ να καταλάβω και εγώ τον λόγο που μπορεί να έγινε αυτό, αλλά δεν ξέρω. Δεν είχε ενοχλήσει κανέναν. Θα το πάω μέχρι τέλους, πρέπει να βρεθεί ο εγκληματίας».

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This