Στο Μαξίμου ο εγκέφαλος για τους εκβιασμούς «αντιφρονούντων» εκδοτών!

Αποκαλυπτικά στοιχεία

Must Read

Αποκαλύψεις και παρασκήνιο και όλα στο φως για τις… κινήσεις της κυβέρνησης!

H σχέση εξάλλου του ελεγκτικού μηχανισμού –που προχώρησε σημειωτέον στον φορολογικό έλεγχο στο Documento– με το Μέγαρο Μαξίμου, αποδεικνύεται και εγγράφως! Και με ονόματα εκτός από αποδείξεις…

Διότο, δεν είναι μόνο όσα πλέον λογικά και συνειρμικά καταλαβαίνει εύκολα κανείς, αναφορικά με το ποιος άραγε έδωσε εντολή για τον έλεγχο στην εφημερίδα… Και μάλιστα με απαίτηση για την άμεση, άκουσον, ενοχοποίησή της.

Είναι επιπροσθέτως και τα ίδια τους τα έγγραφα που τους αποκαλύπτουν και ξεσκεπάζουν τις σκοτεινές ενέργειές τους. Ουδεν κρυπτόν. Όλα στο φως και με στοιχεία.

Όπως άλλωστε ξεκάθαρα δείχνει το έγγραφο που δημοσιεύει το Documento (σ.σ πάνω στην έρευνα που αποκαλύπτει την μαφία που δρα ανενόχλητη στην ΑΑΔΕ), ο προϊστάμενος του 1ου Ελεγκτικού Κέντρου (ΕΛΚΕ), Ηλίας Επίσκοπος, με έγγραφό του (1/11/2023) ζητά από τις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ (ΚΕΦΟΜΕΠ, ΣΔΟΕ) να του γνωστοποιήσουν εάν υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία για την εταιρεία Documento Media.

Ως εδώ, όλα (ας πούμε) εντάξει. Οι αρμόδιες υπηρεσίες απαντούν ότι δεν υπάρχει κάτι. Όμως, προσέξτε μια λεπτομέρεια και εδώ είναι το ζουμί της υπόθεσης που κάνει «μπαμ».

Την επιστολή αυτή λοιπόν, που αφορά φορολογικό έλεγχο και αποτελεί ουσιαστικά υπηρεσιακή αλληλογραφία, ο Ηλίας Επίσκοπος την κοινοποιεί πού λέτε; Στο Μέγαρο Μαξίμου (υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό)! Για να τον ενημερώσει δηλαδή και να δώσει αναφορά ότι κινείται κατά του Documento… Προφανώς, παίρνοντας το οκ και το πράσινο φως.

Πρόκειται το δίχως άλλο, για απροκάλυπτη κίνηση, παραβίαση των νόμων και του Κράτους Δικαίου. Η οποία αυτή κίνηση αποκαλύπτει αυτό που όλοι αντιλαμβάνονται και υποψιάζονται: Το Μέγαρο Μαξίμου ήταν άμεσα ενδιαφερόμενος και ο… διακριτικός υποκινητής του εν λόγω ελέγχου. Και γι’ αυτό ζητούσε εξάλλου… ενημέρωση!

Είναι σαφές και δεδομένο πως δεν θα μείνει τίποτα κουκουλωμένο. Θα κληθούν ως οφείλουν από την Δικαιοσύνη τόσο ο Ηλίας Επίσκοπος, όσο και οι συνεργοί του, ώστε να δώσουν τις απαιτούμενες εξηγήσεις και να καταθέσουν τα όποια επιχεισήματά τους!

Πηγή: Documento

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This