Στα… ύψη η δημοσιογραφία! Σε Έλληνα μετεωρολόγο το βραβείο «καλύτερης παρουσίασης καιρού»

Διάκριση μέσω... Άλπεων για την ΕΡΤ

Must Read

Όπως σημειώνει και ο κύριος Μάξιμος, ραγδαία άνοδος παρατηρείται… στην κατάταξη για την ελευθερία του Τύπου. Βραβεύθηκε βλέπετε, ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ για την… άψογη παρουσίαση του καιρού! Στα ύψη, όχι η θερμοκρασία, αλλά η ελληνική δημοσιογραφία που βρήκε ένα «παράθυρο» πρωτιάς και σε κάτι.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, έλαβε το βραβείο για την καλύτερη τηλεοπτική παρουσίαση πρόβλεψης καιρού.

Το καθιερωμένο δελτίο καιρού, σήμερα στην εκπομπή «Συνδέσεις» συνοδεύτηκε εκτάκτως από την τιμητική βράβευση του μετεωρολόγου. Όπως είπε ο ίδιος είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί τον βράβευσαν οι 40 και πλέον συνάδελφοί του από 10 χώρες που συμμετείχαν στην συνάντηση. «Επομένως και η ΕΡΤ στην κορυφή», πρόσθεσε. Βρήκε λοιπόν, πλαγίως τρόπο η ελληνική δημοσιογραφία να… τους αφήσει όλους πίσω της!

Η «κρυστάλλινη σφαίρα» δόθηκε στον μετεωρολόγο σε υψόμετρο 2.650 μέτρων στις αυστριακές Άλπεις, όπου έγινε η διεθνής συνάντηση. Η ελληνική δημοσιογραφία μέσω παρουσίασης στα… καλύτερά της. Λιακάδα και αίθριος καιρός στις τάξεις του Τύπου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This