Φρίκη: Επίδοξος βιαστής ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη Ελισάβετ!

Με βαρύ ποινικό παρελθόν ο 37χρονος - Πληροφορίες ότι είχε επιτεθεί και σε άλλες φοιτήτριες -

Must Read

Αποκαλύψεις που σοκάρουν έρχονται στο φως για το βαρύ παρελθόν του ιδιοκτήτη των σκυλιών στη Θεσσαλονίκη που κατασπάραξαν την 50χρονη μητέρα.

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών είχε βρεθεί κατηγορούμενος για σεξουαλικές επιθέσεις αλλά και απόπειρα κλοπής! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News, ο άνδρας είχε συλληφθεί στην Αλεξανδρούπολη όταν προσπάθησε να κλέψει μια μοτοσικλέτα, ενώ μερικά χρόνια αργότερα, αυνανίστηκε μπροστά σε μια 20χρονη φοιτήτρια, μέσα σε είσοδο πολυκατοικίας, το 2015. Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

 

Έναν χρόνο μετά, αμετανόητος ο 37χρονος προσπάθησε να βιάσει την ίδια γυναίκα, με την φοιτήτρια να προχωρά σε καταγγελία.

Όπως δήλωσε η ίδια: «Η απόπειρα βιασμού σε βάρος μου έγινε το 2016. Ήμουν φοιτήτρια στην Κομοτηνή. Πάλεψα μαζί του και στάθηκα τυχερή, γιατί βρέθηκε ένα παιδί εκείνη την ώρα στο σημείο, εκείνος τρομοκρατήθηκε και έφυγε».

Σύμφωνα με την καταγγελία, υπήρχαν και άλλες κοπέλες που είχαν πέσει θύματα: «Μάλιστα, ένας αστυνομικός τότε μου είχε πει ότι είχαν γίνει άλλες 6-7 επιθέσεις από εκείνον, αλλά τα κορίτσια δεν τον είχαν καταγγείλει. Έμενα στην Αλεξανδρούπολη τότε. Συνήθιζε να βγαίνει στην Κομοτηνή, γιατί εκεί είχε πολλές φοιτήτριες. Τότε είχε υποστηρίξει ότι τον είχα καλέσει σπίτι μου. Βρέθηκε, όμως, βίντεο που έδειχνε ότι με ακολουθούσε επί ώρα», κατέληξε

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, υποστήριξε στο απολογητικό του υπόμνημα ότι τα σκυλιά δεν είχαν εκδηλώσει ποτέ στο παρελθόν επιθετική συμπεριφορά, πως ήταν εκπαιδευμένα και ότι δεν αντιλήφθηκε πως έσκαψαν τρύπα περίπου 30 εκατοστών και βγήκαν από την αυλή που ήταν περιφραγμένη. Παράλληλα, εξέφρασε και πάλι την λύπη του για τον χαμό της γυναίκας.

Δείτε επίσης:

Στην φυλακή ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη – Δεν κατάλαβε ότι άνοιξαν τρύπα στον φράχτη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This