«Βράζει» η αστυνομία: «Τα τουρνικέ τα αγόρασαν οι ίδιοι οι αστυνομικοί με ρεφενέ»

Ο σοβαρός τραυματισμός του αστυνομικού στου Ρέντη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Must Read

Αποκαλύψεις για το κλίμα που επικρατεί στους κόλπους της ΕΛΑΣ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού στα επεισόδια στου Ρέντη, έκανε ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Αναφέρθηκε τόσο στον εξοπλισμό, όσο και στην απόφαση διμοιριών των ΜΑΤ που κατευθύνονταν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα, να αρνηθούν να πάνε στο γήπεδο, αλλά να παραμείνουν στη συμβολή των λεωφόρων Κηφισίας και Αλεξάνδρας.

Όπως ανέφερε ο Στράτος Μαυροειδάκος, οι άνδρες των ΜΑΤ παρέμειναν στο σημείο και διεμήνυσαν πως θα πλησιάσουν το γήπεδο μόνο αν γίνουν επεισόδια, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα πως δεν ήταν συνδικαλιστική εντολή, αλλά αυθόρμητη απόφασή τους.

«Μετά τα επεισόδια στου Ρέντη το σώμα της Αστυνομίας βράζει και η πολιτική ηγεσία κωφεύει ζητώντας από τα ΜΑΤ να συνεχίσουν να βρίσκονται σε αθλητικούς αγώνες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψε δε ότι «τα τουρνικέ τα αγόρασαν οι ίδιοι οι αστυνομικοί με ρεφενέ, βάζοντας χρήματα όλοι μαζί. Έτσι έσωσαν τον 31χρονο, για τον οποίο προσεύχομαι να γίνει γρήγορα καλά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This