Κολωνός: «Τον έβαζα σπίτι μου» λέει η μητέρα της 11χρονης που εμπιστεύτηκε το παιδί της στον βιαστή Μαροκινό

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού στον Κολωνό, που έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων ενός 47χρονου αλλοδαπού, φίλου της ίδιας του της μητέρας.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε το κορίτσι, ο 47χρονος την βίαζε από το 2017, όταν εκείνη ήταν 11 ετών. Η μητέρα της όπως λέει σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τον εμπιστευόταν απόλυτα και τον άφηνε να περνά χρόνο με την κόρη της, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε και πώς όταν το έμαθε, ήθελε να τον σκοτώσει.

«Η οικογένειά του είναι πολύ καλή οικογένεια. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Μπορεί να πήγαινε τη μικρή αγγλικά ή να την έφερνε από το γυμναστήριο. Δεν μου είχε πει τίποτα η κόρη μου. Αν ήθελα κάτι, με βοηθούσε» ανέφερε η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού που βίωνε τον εφιάλτη όλα αυτά τα χρόνια.



Όπως πρόσθεσε η μητέρα, το γεγονός ότι ήταν πιστός στη θρησκεία του, την έκανε να τον εμπιστεύεται ακόμα περισσότερο. «Είναι κάποιος που τον ξέρω. Ήταν πολύ πιστός στη θρησκεία του και όλος ο κόσμος τον αγαπούσε. Μπορεί απλά να έδειχνε ένα άλλο πρόσωπο. Δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει στο μυαλό του ο άλλος. Δεν πίνει, δεν καπνίζει, είναι δουλειά – σπίτι. Δεν είχα καταλάβει τίποτα».

Την ίδια στιγμή, η ίδια υποστηρίζει ότι δεν παραμέλησε ποτέ το παιδί της και δεν έχει κανένα οικογενειακό ούτε οικονομικό πρόβλημα: «Ούτε από το παιδί είχα καταλάβει κάτι. Δεν είχα δει το παραμικρό. Με τη μικρή είμαι πάντα αυστηρή. Έπαθα σοκ. Σκέφτηκα να του κάνω κακό, αλλά σκέφτηκα ότι είναι κρίμα να πάω φυλακή, να αφήσω το παιδί μου. Δεν έχω ούτε οικογενειακά προβλήματα, περιουσία έχουμε, με μισθό και ενοίκια. Δεν ήταν σύντροφός μου, ήταν δικός μου άνθρωπος, τον έβαζα στο σπίτι μου» δήλωσε.

Δείτε επίσης:

Συνελήφθη 47χρονος αλλοδαπός στον Κολωνό για βιασμούς ανήλικης από το 2017

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This