Δημογραφική συρρίκνωση και προτεραιότητες Μητσοτάκη

Η κατάντια της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι ανάλογη με τα καταστρεπτικά αποτελέσματα των πολιτικών της

Must Read

Ο γηγενής πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται με ταχύτατους ρυθμούς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ως προτεραιότητες τη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών και τους «γάμους» των ομοφυλοφίλων. Έτσι απαντά ο πρωθυπουργός στο μεγαλύτερο πρόβλημα που απειλεί το έθνος μας.

  • εφημερίδα «δημοκρατία»

Όπως δημοσίευσε η ΕΡΤ, στο διεθνές συνέδριο του «Economist», που έγινε στο Καβούρι, αναφέρθηκε ότι «για τα τελευταία 91 χρόνια, από το 1932, οι γεννήσεις το 2023 είναι λιγότερες από 73.000, για την ακρίβεια 72.244, που αναμένεται βεβαίως να οριστικοποιηθούν από τα ληξιαρχεία και την ΕΛ.ΣΤΑΤ. το επόμενο διάστημα».

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι «ο δείκτης γονιμότητας έχει πέσει κάτω από το 1,5% από το 1987 και μετά. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ενάμισι παιδί ανά γυναίκα αναπαραγωγικής ηλικίας».

Η μείωση του πληθυσμού μέχρι το 2050 υπολογίζεται να φτάσει τα 1.500.000 άτομα – κι αυτός ο αριθμός δείχνει πόσο ολέθριες ήταν οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και ειδικά αυτές στα χρόνια που κυβερνά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2019 μέχρι σήμερα τα μόνα ρεκόρ που έχει σπάσει η κυβέρνηση των «αρίστων» είναι εκείνα των καμένων και πλημμυρισμένων εκτάσεων, της ακρίβειας και της μείωσης του πληθυσμού.

Η Σοφία Ζαχαράκη, υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας (ένα υπουργείο που έχει να παρουσιάσει μηδενικό έργο), αφενός παραδέχθηκε το πρόβλημα λέγοντας ότι «η Ελλάδα έχει ταχεία αύξηση στους θανάτους και δραματική μείωση στις γεννήσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, εδώ και ένα εξάμηνο έχει ξεκινήσει η δημόσια διαβούλευση για τη συλλογή προτάσεων αντιμετώπισης του Δημογραφικού, με πραγματισμό. Μιλάμε, σε πρώτη φάση, για σταθεροποίηση στο κομμάτι των γεννήσεων» και αναφέρθηκε σε ένα… action plan (σχέδιο δράσης) που θα παραδοθεί στον πρωθυπουργό στις αρχές Μαΐου.

Δηλαδή η κυβέρνηση είχε έτοιμες λύσεις και νομοθετήματα για τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες που νομιμοποίησε και για τους ομοφυλοφίλους που θα… παντρέψει, αλλά τα μέτρα για την ενίσχυση των οικογενειών των Ελλήνων μπορούν να περιμένουν.

Η κατάντια της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι ανάλογη με τα καταστρεπτικά αποτελέσματα των πολιτικών της.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This