Απίστευτη κτηνωδία στη Σέριφο: Μουλάρι ξεψύχησε αβοήθητο σε οικόπεδο συγγενή του δημάρχου!

Σφάδαζε σε μια λίμνη αίματος επί ημέρες και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε

Must Read

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Σέριφο με ένα μουλάρι να εντοπίζεται νεκρό σε συνθήκες εξαθλίωσης.

Το άτυχο ζώο σφάδαζε για πολλές ημέρες μόνο του και αβοήθητο σε μια λίμνη αίματος μέχρι να ξεψυχήσει. Kάτοικοι και τουρίστες του νησιού άκουγαν επί μέρες το ζωντανό να κλαίει και να ουρλιάζει, αποφάσισαν να κάνουν καταγγελία στην αστυνομία. Όμως, όταν εντοπίστηκε ήταν πλέον αργά. Ο γιατρός του νησιού σε τηλεφωνική συνεννόηση με κτηνίατρο το περιέθαλψε στο σημείο, χωρίς να το μετακινήσει, αλλά παρά τη φροντίδα το άτυχο ζώο υπέκυψε σήμερα το πρωί.

Πληροφορίες, κάνουν λόγο για ζώο που άνηκε στην οικογένεια του δημάρχου της Σερίφου. Στην αρχή έλεγαν για τον πατέρα του δημάρχου ωστόσο ο ίδιος με δηλώσεις του διέψευσε την πληροφορία ότι ήταν ο ιδιοκτήτης του ζώου. Μετά από έρευνες ιδιοκτήτης του μουλαριού ήταν ο αδερφός του πατέρα του δημάρχου. Ωστόσο, από την στιγμή που τα ζώα δεν τσιπάρονται είναι δύσκολο να πει κανείς σε ποιόν ανήκει το ζώο, όπως γίνεται με άλλα ζώα τα οποία τσιπάρονται. Η αστυνομία της Σερίφου διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το απαράδεκτο αυτό περιστατικό.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This