Η στιγμή που ζευγάρι στον Κολωνό παλεύει με διαρρήκτες που μπούκαραν στην πολυκατοικία

Παραβίασαν την κεντρική είσοδο με... τραπουλόχαρτο

Must Read

Στιγμές βγαλμένες από ταινία στον Κολωνό, με ζευγάρι να παλεύει κυριολεκτικά σώμα με σώμα με διαρρήκτες που μπήκαν στην πολυκατοικία.

Μάλιστα χάρη στα αντανακλαστικά και την ψυχραιμία τους κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν.

Στο βίντεο που δημοσιοποίησε το STAR καταγράφεται η στιγμή που ο ιδιοκτήτης διαμερίσματος ακινητοποιεί τον έναν από τους δύο διαρρήκτες.

Λίγα λεπτά μετά τις 8 το βράδυ, δύο κακοποιεί παραβίασαν την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας με τραπουλόχαρτο και άρχισαν να ανεβαίνουν τις σκάλες. Εκεί τους εντόπισε ιδιοκτήτης διαμερίσματος και όταν τους ρώτησε ποιον ψάχνουν, του επιτέθηκαν.

Άρχισε μάχη σώμα με σώμα, στην οποία συμμετείχε και η σύζυγος του ιδιοκτήτη στην προσπάθειά της να βοηθήσει τον άντρα της.

Ο κατάφερε να φύγει τρέχοντας, αλλά ο άλλος παραδόθηκε στην αστυνομία. Όπως είπε ο ιδιοκτήτης: «Ο ένας προσπάθησε να με ρίξει κάτω και δεν τα κατάφερε. Έπεσε κάτω. Τον στρίμωξα στη γωνία. Ο άλλος προσπάθησε να φύγει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This