«Καταπέλτης» η εισαγγελέας για τον δολοφόνο της 24χρονης Ερατούς – Κατέρρευσε η μητέρα

Δεν άντεξε να ακούσει τις ανατριχιαστικές περιγραφές η μητέρα του θύματος

Must Read

Έπεσε στο κενό η προσπάθεια του συζυγοκτόνου της 24χρονης Ερατώς Μανωλακέλλη, να σπάσει τα ισόβια που του επιβλήθηκαν πρωτόδικα, υποστηρίζοντας πως διέπραξε τη δολοφονία εν βρασμώ και ότι παραδόθηκε αμέσως στις αστυνομικές Αρχές.

Η εισαγγελέας στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Βορείου Αιγαίου όπου εκδικάζεται έφεση του γυναικοκτόνου, πρότεινε να παραμείνει η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η μητέρα της γυναίκας που έπεσε νεκρή από τα σκάγια της καραμπίνας του 25χρονου εν διαστάσει συζύγου της τον Μάιο του 2019, ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν το 2 ετών παιδί τους, δεν άντεξε να ακούσει την  απολογία του δολοφόνου της κόρης της και μπήκε στην αίθουσα μόνο για να ακούσει την πρόταση εισαγγελέα.

Στο άκουσμα των περιγραφών για την στυγερή δολοφονία, όπου η εισαγγελέας ανέφερε ότι το μισό κεφάλι της Ερατούς διαμελίστηκε και βρέθηκε στο κρεβάτι, η μητέρα του θύματος κατέρρευσε, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του stonisi.gr

«Μέχρι τη στιγμή του εγκλήματος πέρασαν 30 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι αν αναστατώθηκε που είδε την εν διαστάσει σύζυγό του με άλλον άντρα, όπως λέει ο κατηγορούμενος, πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που οδήγησε το αυτοκίνητό του στα Λουτρά και επέστρεψε στη Χρυσομαλλουσα για να την πυροβολήσει με την καραμπίνα» είπε στην αγόρευσή της η εισαγγελέας και τόνισε ότι το θύμα δεν προσπάθησε να προσβάλλει τον δράστη, αλλά εκείνος μπήκε στο σπίτι της παράνομα.

«Μου προκαλεί εντύπωση πόσοι άνθρωποι ήρθαν να καταθέσουν για την Ερατώ και από άλλες πόλεις ενώ για εκείνον ήρθε μόνο η θεία του και κανένας άλλος» δήλωσε η εισαγγελέας.

Από πλευράς του ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι ποτέ δεν έβλαψε την Ερατώ και ήταν ευτυχισμένοι μαζί, διαψεύδοντας την οικογένεια, τους φίλους και το περιβάλλον της νεαρής γυναίκας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This