Σύλληψη δύο διακινητών για παράνομη μεταφορά μεταναστών στην Αλεξανδρούπολη

Must Read

Δύο διακινητές παράτυπων μεταναστών συνελήφθησαν στον Έβρο σε δύο διαφορετικά περιστατικά. Η ακινητοποίησή τους έγινε την ώρα που προσπαθούσαν να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας άτομα στην Αλεξανδρούπολη και τους Κήπους, αντίστοιχα.

Το απόγευμα της Πέμπτης αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης εντόπισαν σε επαρχιακή οδό ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 8 μετανάστες χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο οδηγός διακινητής δεν είχε ούτε δίπλωμα οδήγησης και δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα. Ωστόσο, δεν κατάφερε να διαφύγει και συνελήφθη στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί πεζός.

Ο δεύτερος διακινητής συνελήφθη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων. Με την βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών αποκαλύφθηκε ότι υπήρχαν 4 μετανάστες ανάμεσα στα εμπορεύματα στο ρυμουλκούμενο του οχήματος που οδηγούσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This