Ρέθυμνο: Προφυλακιστέος 22χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης στον Μυλοπόταμο

Πρόκειται για τον πρώτο από τους 12 συνολικά κατηγορούμενους στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης του κοριτσιού

Must Read

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε σήμερα ένας 22χρονος, ο πρώτος από τους 12 -μέχρι στιγμής- κατηγορούμενους για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 15χρονης στον Μυλοπόταμο της Κρήτης, ο οποίος και απολογήθηκε σήμερα, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου.

Σε βάρος του 22χρονου, ο οποίος, κατά την απολογία του ενώπιον της Ανακρίτριας Ρεθύμνου, υποστήριξε ότι όντως είχε σεξουαλική επαφή με την κοπέλα, αλλά με την συναίνεσή της και ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε πως είναι ανήλικη, έχει ασκηθεί δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, στην Ανακρίτρια παρουσιάστηκε σήμερα και ένας 19χρονος, ο οποίος, όμως, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του, όπου υποστήριξε πως είχε σχέση με την ανήλικη. Οι 12 κατηγορούμενοι, ηλικίας από 17 έως 30 ετών, θα κληθούν διαδοχικά μέχρι και την Παρασκευή 16 του μήνα να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Υπενθυμίζεται ότι το «κουβάρι» της νέας αυτής σοκαριστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά από ανώνυμη καταγγελία που έλαβε προ εξαμήνου το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην εθνική γραμμή υποστήριξης, την οποία διαβίβασε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρεθύμνου, όπου ξεκίνησαν συντονισμένα και με διακριτικότητα οι έρευνες, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με περαιτέρω πληροφορίες, η ανήλικη κατέθεσε συμπληρωματικά στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου, με την κατάθεσή της να φέρεται πως διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες. Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους το κινητό τηλέφωνο του κοριτσιού με πρόσβαση σε όλες τις συνομιλίες και υπάρχει πιθανότητα πολύ σύντομα να βρεθούν στο αστυνομικό τμήμα για καταθέσεις και άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, αφού, σύμφωνα με τις επίμαχες συνομιλίες, αρκετοί ήταν οι άντρες που ζητούσαν ερωτικό ραντεβού με το κορίτσι.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This