Τον πατέρα Κλεομένη «έδειξε» ως πατέρα του παιδιού της κόρης του ο παλαιοχριστιανός – Τι απαντάει ο ίδιος

Must Read

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, σε κατάθεσή τους στις αρχές, «δείχνει» τον «πατέρα Κλεομένη» ως πατέρα του παιδιού της 22χρονης κόρης του.

Η κατάθεση αυτή έρχεται την ώρα που η αστυνομία ερευνά τον 45χρονο παλαιοχριστιανό που ζούσε σε λαγούμι με την οικογένειά του στην ορεινή Κορινθία, για αιμομιξία. Μάλιστα, ο δικηγόρος του 45χρονο, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος φέρεται να επιβεβαιώνει την κατάθεση του παλαιοχριστιανού.

Ο ρασοφόρος πατέρας Κλεομένης είχε γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την εποχή της πανδημίας, όταν έκανε κήρυγμα κατά των εμβολίων, με τον ίδιο να ανεβάζει τα βίντεο στο Facebook. Σε ένα από αυτά μάλιστα διακρινόταν να καταστρέφει ένα μηχάνημα ΑΤΜ, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη φυλακή. Μεταξύ άλλων ο ρασοφόρος είχε βανδαλίσει το μνημείο του ολοκαυτώματος των Εβραίων της Λάρισας.

Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Σύνοδος ενημέρωνε ότι ο ρασοφόρος δεν είχε καμία σχέση με την Εκκλησία της Ελλάδος.

Ο ίδιος ο παλαιοημερολογίτης μοναχός, σε δηλώσεις του μέσα από τη φυλακή διαψεύδει ότι είναι πατέρας του εγγονιού του Καλαϊτζιδάκη. «Δεν τον ξέρω ούτε αυτόν ούτε την οικογένειά του. Δεν έχω φιλοξενήσει κανένα από αυτούς. Είμαι ορθόδοξος ιερέας από το 2006 και κηρύττω όσα αναφέρει η θρησκεία μας» είπε στο Live News και χαρακτήρισε ψέματα την κατάθεση του παλαιοχριστιανού: «Σε ευχαριστώ για αυτήν την συκοφαντία αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Χείλη ιερέως ου ψεύδονται. Ενώπιον Θεού και ανθρώπων δεν εχώ καμία σχέση, δεν είμαι πατέρας του παιδιού της κόρης του» είπε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This