Δυστύχημα στον Αλμυρό: Σε βοήθεια καλούσε ο Γιώργος Τρικαλινός που κάηκε μέσα στο ΙΧ του!

Βρέθηκε κομμάτι του διπλώματος οδήγησης - Στον πατέρα του ανήκε το όχημα

Must Read

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με το τροχαίο στον Αλμυρό Βόλου που είχε ως αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ο Γιώργος Τρικαλινός, γιος του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητή, Χρήστου Τρικαλινού που είχε εντοπιστεί νεκρός τον περασμένο Μάιο.

Ο Γιώργος Τρικαλινός:

πηγή φωτογραφίας newsit.gr

Δείτε βίντεο:




Σύμφωνα με το taxydromos.gr, μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος αναφέρουν πως μόλις το όχημα έπιασε φωτιά το 52χρονο θύμα άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Βλέποντας τις φλόγες να επεκτείνονται γρήγορα καθώς το όχημα είχε κινητήρα υγραερίου και την στιγμή που είχε αρχίσει να καίγεται έκανε μια προσπάθεια να βγει από το ΙΧ.  Ωστόσο, δεν κατάφερε να πάει μακριά και κάηκε ζωντανός.

Το όχημα που καταστράφηκε ολοσχερώς ανήκε στον πατέρα του 52χρονου, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και το θύμα είχε εκφράσει την επιθυμία να το πουλήσει.




Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το «κουφάρι» του οχήματος βρήκαν ένα κομμάτι του διπλώματος οδήγησης και έτσι επιβεβαίωσαν ακόμα περισσότερο ότι η απανθρακωμέη σορός ανήκει σε αυτόν.

Η σορός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Βόλου όπου αναμένεται να γίνει επίσημη αναγνώριση, μέσω της λήψης γενετικού υλικού από τη μητέρα του.

Ο 52χρονος έμενε μόνιμα στην Ολλανδία όπου εργαζόταν ως σεφ και βρέθηκε στη χώρα μας για κληρονομικές υποθέσεις. Ο Γιώργος Τρικαλινός ήταν παντρεμένος και είχε ένα παιδί.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Τρικαλινός, τον οποίο αναζητούσαν για μέρες οι συγγενείς του, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, καθισμένος στην καρέκλα του γραφείου του.

Ο Χρήστος Τρικαλινός

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Δείτε επίσης:

Τραγωδία: Γιος στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ο 52χρονος που απανθρακώθηκε σε τροχαίo στον Αλμυρό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This