Στη φάκα έμπορος με ναρκωτικά, αναβολικά

Στην κατοχή του 29χρονου διακινητή βρέθηκαν 34 γραμμάρια κοκαΐνη, 22,8 γραμμάρια κάνναβη και ουσίες ντόπινγκ άγνωστης προέλευσης

Must Read

Η πολυτελής ζωή που έκανε και τα… ακριβά του γούστα στάθηκαν αρκετά για να «προδώσουν» τις παράνομες δουλειές του και να αποκαλυφθεί το εμπόριο ναρκωτικών που κρυβόταν πίσω από τη «βιτρίνα» που είχε φτιάξει.

Ο λόγος για έναν 29χρονο από την Κέρκυρα, που διακινούσε «σκληρά» και «μαλακά» ναρκωτικά, αλλά και διάφορες αναβολικές ουσίες άγνωστης προέλευσης σε αρκετές περιοχές του νησιού, ενώ κυκλοφορούσε με μεγάλα χρηματικά ποσά στην κατοχή του.

Μάλιστα, έκανε τις… παραδόσεις ο ίδιος στους πελάτες τους άλλοτε με τη μοτοσικλέτα του και άλλοτε με το πανάκριβο αυτοκίνητο που διαθέτει! Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη όσων έκανε άρχισε όταν στους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Κέρκυρας έφτασαν σχετικές πληροφορίες. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση και ο νεαρός εντοπίστηκε στο σπίτι του, σε περιοχή περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας.

Στην κατοχή του αλλά και σε έρευνα που ακολούθησε σε όλα τα δωμάτια εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 34 γραμμάρια κοκαΐνη, 22,8 γραμμάρια κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα», 27 φιαλίδια αναβολικών σκευασμάτων καθώς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, εργαλείο που χρησιμοποιούσε για να υπολογίσει τις ποσότητες των ναρκωτικών.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 26.200 ευρώ που εκτιμάται πως προέρχεται από τα «νταλαβέρια» που έκανε ο 29χρονος, μια συσκευή κινητού τηλεφώνου, την οποία χρησιμοποιούσε για να επικοινωνεί με τους πελάτες του, καθώς και τα δύο οχήματα που διέθετε, ως μέσα διανομής των «πακέτων» που ετοίμαζε.

Ο 29χρονος συνελήφθη και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια Κέρκυρας, που αφορά τη διακίνηση ναρκωτικών και αναβολικών σκευασμάτων, με την οποία βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Εκείνος με τη σειρά του τού άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε αναβολή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This