Ένταση στη Θεσσαλονίκη για την προβολή της ταινίας «Αδέσποτα Κορμιά» – Δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν διαδηλωτές

Must Read

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη, με ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ να απωθούν διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν στην Αριστοτέλους υπερασπιζόμενοι το ντοκιμαντέρ της Ελένης Ψύκου «Αδέσποτα κορμιά», το οποίο έχει προκαλέσει σάλο με τη βλάσφημη αφίσα του που παρουσιάζει μια γυναίκα εγκυμονούσα στη θέση του Εσταυρωμένου. 

Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το Κινηματοθέατρο Ολύμπιον λίγο πριν την έναρξη της προβολής του ντοκιμαντέρ, με τους αστυνομικούς να τους ενημερώνουν ότι έχει τεθεί σε ισχύ απαγόρευση συγκεντρώσεων.

Τα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο αρνήθηκαν να αποχωρήσουν και η κατάσταση έγινε έκρυθμη, με τα ΜΑΤ να τους περικυκλώνουν και να τους απωθούν.

Δείτε επίσης:

«Ιερός πόλεμος» από Νίκη και Εκκλησία για τα «Αδέσποτα κορμιά»!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Είναι εμετική η εμμονή της Νέας Τάξης να προσβάλλει με χυδαιότητα την πίστη και τις αξίες μας.Είναι απογοητευτική η αφέλεια εκείνων που δεν βλέπουν την χειριστικότητα και τον δόλο του προοδευτισμού που ισοπεδώνει αεχές αιώνων.

  2. Αρκει να μην βριζουνε τους Λοατκι ετσι δεν ειναι; Αμα βλασφημουν την θρησκεια του Κρατους δεν πειραζει ε; Προφανως ολοι λοατκια ειστε!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This