14χρονη στον Πύργο έμεινε μόνη της! Πέθαναν οι γονείς, ο παππούς και ο θείος που την φρόντιζαν!

Το κορίτσι καλείται να διαχειριστεί μια πρωτοφανή κατάσταση - Οι εκπαιδευτικοί και οι συμμαθητές της την υποστηρίζουν

Must Read

Το σκληρό πρόσωπο της ζωής βίωσε μόλις στα 14 της χρόνια ένα κορίτσι από το χωριό Ελαιώνας του Πύργου Ηλείας.

Η ανήλικη, από χθες, έχει μείνει μόνη της στον κόσμο και καλείται να ζήσει και να επιβιώσει χωρίς να έχει κοντά της τους δικούς της ανθρώπους, πρώτα τους δύο γονείς και πρόσφατα τον παππού και τον θείο της που την φρόντιζαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας της 14χρονης έφυγε από την ζωή ξαφνικά στο χωράφι που είχε πάει για εργασίες. Μερικά χρόνια αργότερα, η μητέρα του κοριτσιού ξεψύχησε στον ύπνο της, την ώρα που κοιμόταν μαζί με την 14χρονη!

Η τραγική μοίρα της μικρής συνεχίστηκε καθώς έχασε τον παππού της και σήμερα καλείται να αποχαιρετήσει για πάντα και τον θείο της που είχε αναλάβει την κηδεμονία της.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο 50χρονος εντοπίστηκε χθες το πρωί, περίπου στις 06:30 νεκρός μέσα στο ίδιο του το σπίτι από συγγενικό του πρόσωπο. Όπως προέκυψε πέθανε στον ύπνο του. Η τοπική κοινωνία έχει συγκλονιστεί από την απώλεια γιατί ο 50χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός και προσέφερε στον τόπο του. Κοντά στο κορίτσι τώρα στέκονται οι εκπαιδευτικοί στο σχολείο που πηγαίνει και οι συμμαθητές της.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This