Χειροπέδες σε δύο διακινητές στην Κω – Τους καταδίωξε το λιμενικό!

Είχαν αποβιβάσει αλλοδαπούς στην Αγία Ειρήνη

Must Read

Σε ένα επεισοδιακό περιστατικό ενεπλάκη χθες το βράδυ το λιμενικό στην θαλάσσια περιοχή της Κω.

Συγκεκριμένα, περιπολικό του λιμενικού εντόπισε ταχύπλοο στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης το οποίο είχε μόλις αποβιβάσει αλλοδαπούς.

Μόλις ο χειριστής του σκάφους είδε τους λιμενικούς θέλησε να εξαφανιστεί, έκανε αναστροφή και κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα προς τα τουρκικά παράλια. Τα στελέχη του λιμενικού έκαναν σήματα για να σταματήσει. Ωστόσο, ο χειριστής δεν το έκανε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Το σκάφος κάποια στιγμή ακινητοποιήθηκε. Όπως διαπιστώθηκε οι χειριστές ήταν δύο. Συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Κω.

Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι για παράβαση του άρθρου 30 του Ν. 4251/2014 (Κώδικας Μετανάστευσης), του άρθρου 169 του Π.Κ. (Απείθεια), του άρθρου 187 του Π. Κ. (Εγκληματική οργάνωση), του άρθρου 47 του Π.Κ. (Συνεργός), του άρθρου 306 Π.Κ. (Έκθεση ζωής σε κίνδυνο) και του άρθρου 83 Ν. 3386/2005 (Παράνομη είσοδος και έξοδος από τη χώρα) όπως ισχύει, ενώ κατασχέθηκε το μέσο διακίνησης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This