Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν συνολικά 256 κιλά ψάρια και θαλασσινά στην ιχθυόσκαλα!

Σειρά παραβάσεων

Must Read

Προορίζονταν για το σαρακοστιανό τραπέζι

Συγκεκριμένα, περισσότερα από 250 κιλά ψάρια και θαλασσινά, τα οποία δεν είχαν τα απαραίτητα πιστοποιητικά κατασχέθηκαν στην ιχθυόσκαλα της Ν. Μηχανιώνας στην Θεσσαλονίκη!

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κεντρικού λιμεναρχείου: «Σε αλιευτικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στην ιχθυόσκαλα Ν. Μηχανιώνας από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατασχέθηκαν συνολικά διακόσια πενήντα έξι (256) κιλά ιχθύες και μαλάκια για παραβάσεις περί μη αναγραφής επιστημονικής ονομασίας των ειδών και της ζώνης αλίευσης σε παραστατικό εμπορίας – διακίνησης καθώς και για ιχθυοκιβώτια τα οποία δεν τηρούσαν τις προδιαγραφές περί ιχνηλασιμότητας. Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, βεβαιώθηκαν συνολικά δέκα (10) παραβάσεις, ενώ το σύνολο των ανωτέρω αλιευμάτων, φυλάσσονται σε ψυκτικό θάλαμο προκειμένου να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This