«Δεν ξέρω πόσες φορές με χτύπησε» – Τι λέει ο μαθητής που δέχθηκε επίθεση με σφυρί από τον 19χρονο Γεωργιανό

Tι είπε για το περιστατικό που έγινε την περασμένη Πέμπτη

Must Read

Τις τρομακτικές στιγμές που έζησε όταν δέχθηκε επίθεση με σφυρί από τον 19χρονο Γεωργιανό περιγράφει ο 18χρονος Νιγηριανός μαθητής του 41ου γυμνασίου Αθηνών στην Κυψέλη ενώ μιλάει και για την επίθεση με μαχαίρι στον διευθυντή του σχολείου.

Συγκεκριμένα, είπε σε δηλώσεις του στην εκπομπή Live News:

«Με χτύπησε στο κεφάλι μου. Μπήκε μέσα στην τάξη μου, με χτύπησε στο κεφάλι, εγώ άρχισα να τρέχω έξω στις σκάλες. Δεν ξέρω πόσες φορές με χτύπησε. Και μετά βγάζει μαχαίρι και χτυπάει τον διευθυντή του σχολείου».

Μάλιστα, ο μαθητής αποκάλυψε πως την περασμένη Πέμπτη είχε δεχθεί επίθεση από τον αδερφό του 19χρονου που φοιτά στο ίδιο σχολείο.

«Στο διάλειμμα, αυτό το αγόρι, μπήκε μέσα στην τάξη, με βάρεσε, εγώ είπα στην κυρία ότι αυτό το αγόρι με χτύπησε και ο διευθυντής είπε στο αγόρι να γυρίσει σπίτι του. Μόλις τελείωσε το σχολείο εκείνη την ημέρα, αυτό το αγόρι φώναξε φίλους και τον αδελφό του να με περιμένουν έξω από το σχολείο και ο διευθυντής μου είπε να μη φύγω για το σπίτι μου. Να φωνάξει τον πατέρα μου πρώτα», ανέφερε.

Ωστόσο, τα δύο αδέλφια δεν ξέχασαν τι είχε συμβεί. Την αμέσως επόμενη μέρα, την Παρασκευή του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το γυμνάσιο.

Στον 19χρονο ασκήθηκε, μεταξύ άλλων, ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή και αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 19χρονο Γεωργιανό που μαχαίρωσε τον διευθυντή σχολείου

Μαχαίρωμα σε σχολείο στην Κυψέλη: Πώς περιγράφει ο φύλακας τον δράστη και την επίθεση στον διευθυντή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This