Τέλος στις εκδηλώσεις χωρίς άδεια στο ΑΠΘ

Κατά την περίοδο των καταλήψεων προκλήθηκαν καταστροφές

Must Read

Πάρθηκαν αποφάσεις μετά από σειρά παραβατικών ενεργειών.

Τέλος στην διοργάνωση ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, χωρίς να έχει προηγουμένως ζητηθεί σχετική άδεια από τις αρμόδιες αρχές, βάζει η Κοσμητεία της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ.

Με ομόφωνη ανακοίνωσή της προς τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, η Κοσμητεία ενημέρωσε την Πανεπιστημιακή κοινότητα ότι «η διοργάνωση κάθε μορφής ψυχαγωγικής εκδήλωσης στις κτηριακές εγκαταστάσεις της Σχολής, χωρίς σχετική άδεια απαγορεύεται ρητά από τον Κανονισμό της».

Όπως ανακοινώθηκε από την ΣΘΕ: «Ο Κανονισμός Λειτουργίας της Σχολής Θετικών Επιστημών διατυπώνει με ευκρίνεια ότι α) η παραμονή στις κτηριακές εγκαταστάσεις της Σχολής τις μη εργάσιμες ημέρες, τα Σαββατοκύριακα, τις αργίες καθώς και στο διάστημα 10:00 μ.μ.- 07:00 π.μ. όλες τις ημέρες, επιτρέπεται μόνο μετά από άδεια, με εξαίρεση για τα μέλη του διδακτικού προσωπικού και β) η διάθεση αιθουσών και χώρων της Σχολής για εκδηλώσεις γίνεται μετά από πολύ συγκεκριμένη διαδικασία. Η Κοσμητεία της Σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ. ενημερώνει ότι στους χώρους της Σχολής και ειδικότερα στο κτήριο της ΦΜΣ υπάρχει εξοπλισμός ανεκτίμητης αξίας και ότι οι χώροι της Σχολής είναι παντελώς ακατάλληλοι για τη διενέργεια πάρτι. Η Κοσμητεία της Σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ. δηλώνει τη ρητή αντίθεσή της σε ενέργειες που υπονομεύουν και τορπιλίζουν την επάνοδο στην εύρυθμη λειτουργία της Σχολής».

Το σαββατοκύριακο αναμένεται ωστοσο να πραγματοποιηθεί στους χώρους του Πανεπιστημίου «Διήμερο αναρχικό φεστιβάλ»… Κατά την περίοδο δε των πρόσφατων καταλήψεων στη ΣΘΕ προκλήθηκαν καταστροφές που αφορούν κυρίως σε… οπτική ρύπανση. Γκράφιτι και συνθήματα φιγουράρουν στους τοίχους της σχολής, ενώ καταστροφές έχουν σημειωθεί και σε μαρμάρινες σκάλες που μέρος τους καταστράφηκε κι έγινε… πολεμοφόδιο σε χέρια ταραξιών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This