«Πεδίο μάχης» ξανά η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον ΟΑΣΘ (video)

Must Read

Νέες εντάσεις σημειώθηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης για τον ΟΑΣΘ, όταν στο βήμα ανέβηκε ο πρώην πρόεδρος του οργανισμού, Στέλιος Παππάς.

Μάλιστα, ο κ. Παππάς, δέχτηκε και φραστική επίθεση από μικρομετόχους του οργανισμού, οι οποίοι τον κατηγόρησαν ότι τους οδήγησε στην καταστροφή, με έναν ηλικιωμένο μικρομέτοχο να πλησιάζει στο βήμα και να του επιτίθεται προσωπικά, μέχρι να τον απομακρύνουν δημοτικοί σύμβουλοι.

Ως αποτέλεσμα, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Δρόσος Τσαβλής, αναγκάστηκε να διακόψει εκ νέου τη συνεδρίαση, η οποία ξεκίνησε περίπου 15 λεπτά αργότερα και αφού αποχώρησαν από την αίθουσα οι διαμαρτυρόμενοι.

Νωρίτερα ένταση επικράτησε από πολίτες που δεν τους επιτράπηκε από την αστυνομία η είσοδος στην ειδική συνεδρίαση του ΔΣ με θέμα τον ΟΑΣΘ, ενώ, όταν στο βήμα ανέβηκε η Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία υπερασπίστηκε το έργο της προηγούμενης κυβέρνησης σε σχέση με τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης, δέχθηκε φραστική επίθεση.

Δείτε βίντεο με τον κ. Παππά να δέχεται φραστική επίθεση από μικρομετόχους του ΟΑΣΘ:

https://vimeo.com/378869762

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This