Θεσσαλονίκη: Κατήγγειλε τον συντρόφό της πως πήγε να την πνίξει και τον συνέλαβαν

Must Read

Τελειωμό δεν έχουν τα επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας που καταγράφονται σε καθημερινή βάση στη χώρα μας, το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στους Αγίους Αναργύρους, ωστόσο, έχει, ως φαίνεται, θέσει σε εγρήγορση την Ελληνική Αστυνομία.

Ως εκ τούτου, όταν μια 49χρονη γυναίκα κάλεσε την Άμεση Δράση και κατήγγειλε ότι ο 54χρονος σύντροφός της πήγε να την πνίξει, αστυνομικοί έσπευσαν να συλλάβουν τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Ζάκκα, στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης, με περιπολικό της Αστυνομίας να μεταβαίνει στο σημείο και να μεταφέρει το ζευγάρι στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων – Μενεμένης, προκειμένου να καταθέσει για το περιστατικό.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 54χρονο με την κατηγορία της σωματικής βλάβης σε βάρος της συντρόφου του, η οποία, ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This