Αναστάτωση στο νοσοκομείο Άρτας: Ασθενής απειλούσε το προσωπικό με μαχαίρι – Αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα!

Εξαγριώθηκε γιατί θα τον μετέφεραν σε άλλη κλινική - Νοσηλεύεται φρουρούμενος - Φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα

Must Read

Ακόμα προσπαθεί να συνέλθει το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου της Άρτας από ένα περιστατικό με ασθενή της παθολογικής κλινικής που προκάλεσε τεράστια αναστάτωση σήμερα τα ξημερώματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν νοσηλευτές πήγαν στο ασθενή καθώς επρόκειτο να μεταφερθεί στην πνευμονολογική κλινική.

Όμως, ο ασθενής εκδήλωσε σθεναρή αντίσταση και οι νοσηλευτές δεν μπορούσαν με τίποτα να τον ηρεμήσουν.

Κάποια στιγμή, σε κατάσταση αμόκ, ο άνδρας άρπαξε ένα ψαλίδι και άρχισε να απειλεί τους νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό!

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλη Γιαννάκο ο ασθενής χτύπησε την αποκλειστική του, έσπαγε ότι έβρισκε μπροστά του ενώ έβαλε το ψαλίδι στο λαιμό του μοναδικού φύλακα.

Όπως είναι φυσικό επικράτησε πανικός και κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία.

Ο δράστης είχε καταφέρει να βγει έξω από το νοσηλευτικό ίδρυμα και συνέχιζε να τρομοκρατεί το προσωπικό με το ψαλίδι.

Τα στελέχη της ΕΛΑΣ προσπάθησαν να τον πείσουν να πετάξει το αιχμηρό αντικείμενο. Εκείνος, όχι, μόνο, αρνήθηκε αλλά άρχισε να τους βρίζει.

Ο ασθενής δεν συμμορφώθηκε ακόμα και όταν οι αστυνομικοί προέταξαν τις ράβδους τους. Τότε οι ένστολοι έβγαλαν τα όπλα τους και ένας αρχιφύλακας πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Ο δράστης τα έχασε και έτσι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, να του περάσουν χειροπέδες και να δώσουν ένα τέλος στο επεισόδιο.

Πλέον, ο ασθενής ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα νοσηλεύεται φρουρούμενος στο διαμορφωμένο δωμάτιο ασφαλείας της πνευμονολογικής κλινικής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This