Σύγκρουση περιπολικού με ταξί και καραμπόλα τριών μηχανών στη Θεσσαλονίκη

Στο δεύτερο τροχαίο υπήρξαν και τραυματισμοί

Must Read

Δύο απανωτά τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν μέσα σε λιγότερο από μία ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με το δεύτερο εκ των δύο να είναι πιο σοβαρό, καθώς υπήρξαν τραυματισμοί εμπλεκομένων.

Ειδικότερα, γύρω στις 14:00, στη συμβολή των οδών Εγνατίας με Αντιγονιδών συγκρούστηκαν ένα περιπολικό με ένα ταξί, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως  το τροχαίο σημειώθηκε όταν η οδηγός του ταξί προσπάθησε να στρίψει στο ρεύμα προς ανατολικά.

Από τη συγκεκριμένη σύγκρουση καταγράφηκαν μόνο υλικές ζημιές στα δύο οχήματα, ενώ στο σημείο βρέθηκε τροχονόμος, προκειμένου να εξομαλύνει το κυκλοφοριακό κομφούζιο που προκλήθηκε μετά το τροχαίο, καθώς συνέπεσε με την ώρα που κλείνει η αγορά.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82

Λίγο πριν τις 15:00, εξάλλου, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αμύνης και Τσιμισκή σημειώθηκε καραμπόλα μεταξύ τριών δίκυκλων, κάτω από άγνωστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες. Στο εν λόγω τροχαίο τραυματίστηκαν δύο άτομα, τα οποία και διακομίστηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr, η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

*πηγή φωτό: grtimes.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This