Βόλος: Στο εδώλιο 21χρονος για βιασμό

Τον είχε καταγγείλει συνομήλικη πρώην φίλη του ότι την κακοποίησε σε ένα πάρτι ενηλικίωσης τον Δεκέμβριο του 2021

Must Read

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Λάρισας κάθισε χθες ένας 21χρονος, έπειτα από καταγγελία της συνομήλικης πρώην φίλης του ότι τη βίασε σε ένα πάρτι ενηλικίωσης τον Δεκέμβριο του 2021, στον Βόλο.

Η δίκη άρχισε, αλλά διεκόπη για τη μεθεπόμενη εβδομάδα λόγω του προχωρημένου της ώρας και του μεγάλου αριθμού των μαρτύρων. Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, περισσότερα από 20 παιδιά βρέθηκαν στο σπίτι συμμαθητή τους, στις 11 Δεκεμβρίου 2021, προκειμένου να γιορτάσουν την ενηλικίωσή του. Οπως τονίζεται στο δικαστικό έγγραφο, τα 18χρονα -τότε- αγόρια και κορίτσια διασκέδαζαν χορεύοντας και καταναλώνοντας αλκοόλ, με το πάρτι να παίρνει εφιαλτικές διαστάσεις, όταν ο κατηγορούμενος και η πρώην φίλη του βρέθηκαν στο ίδιο δωμάτιο.

Οπως είπε η 21χρονη -σήμερα- κοπέλα, γύρω στις 2 τα ξημερώματα της μοιραίας νύχτας, που άλλαξε για πάντα τη ζωή της, ζήτησε από το -τότε- αγόρι της το κλειδί του υπνοδωματίου του πρώτου ορόφου, για να αλλάξει ρούχα. Ο νεαρός τής πρότεινε να τη συνοδεύσει, όμως, μπαίνοντας στο δωμάτιο, κλείδωσε την πόρτα πίσω του και τη βίασε. «Του έλεγα ξανά και ξανά πως ζαλίζομαι» κατέθεσε η νεαρή, περιγράφοντας όσα φρικιαστικά έζησε στα χέρια του κατηγορουμένου, με τον οποίο είχε συνευρεθεί ερωτικά και άλλες φορές το προηγούμενο διάστημα, χωρίς όμως να έχουν μόνιμη σχέση. Πρόσθεσε, δε, πως είχε καταναλώσει 4-5 αλκοολούχα ποτά και ότι πήγαν στο δωμάτιο για να αλλάξει παντελόνι, καθώς ζαλιζόταν και αισθανόταν δυσφορία.

Η ίδια αποσαφήνισε ότι επαναλάμβανε στον πρώην φίλο της πως δεν επιθυμεί τη σεξουαλική επαφή μαζί του και ότι το μόνο που σκεφτόταν ήταν «πώς θα φύγω, πώς θα φύγω που η πόρτα ήταν κλειδωμένη», όπως είπε. Σύμφωνα με την ίδια, μετά τον βιασμό της, πήγε στο μπάνιο μαζί με τις φίλες της και έπεσε στο πάτωμα, όπου ξέσπασε σε λυγμούς. «Σκεφτόμουν πώς θα το πω στους γονείς μου» τόνισε η 21χρονη, επισημαίνοντας πως οι φίλοι της την παρότρυναν να αποκαλύψει όσα έγιναν στους γονείς της και να πάνε όλοι μαζί στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε τον βιασμό της από το 18χρονο -τότε- αγόρι.

«Το γεγονός ότι έγινε κάτι μεταξύ μας δεν σημαίνει ότι θα γινόταν κάθε φορά» είπε, τέλος, το θύμα, εξηγώντας ότι αντιστάθηκε σθεναρά στις προθέσεις του 21χρονου. «Παρότι συνέχισα να του λέω ότι δεν θέλω και ότι με πονά, εκείνος προέβη χωρίς τη θέλησή μου σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη» κατέληξε, καταθέτοντας στο δικαστήριο. Σύμφωνα με το larissanet.gr, κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας ο συνήγορος του κατηγορουμένου δήλωσε πως ο εντολέας του αποδέχεται ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση με την πρώην φίλη του, αλλά αρνείται την κατηγορία του βιασμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This