Δράμα: Έκοψαν τα φρένα σε ΙΧ 38χρονης μητέρας! Υποβάθμισαν την καταγγελία οι αστυνομικοί!

Δεν έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν - Κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων

Must Read

Μια πρωτοφανή υπόθεση εξετάζουν οι αστυνομικοί στην Δράμα.

Συγκεκριμένα, μια 38χρονη μητέρα κατήγγειλε πως άγνωστος ή άγνωστοι έκοψαν τα φρένα του οχήματός της. Όπως τόνισε η ίδια δεν γνωρίζει γιατί έγινε αυτό καθώς δεν έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν.

Η γυναίκα ανέφερε πως δεν γνώριζε τίποτα για την δολιοφθορά και την κατάλαβε και αντέδρασε ψύχραιμα και ταχύτατα όταν μπήκε στο όχημα με τα δύο ανήλικα παιδιά της για να πάνε κάπου!

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Μπήκα με τα παιδιά μου στο αυτοκίνητο επειδή είχαμε κάτι προγραμματισμένο. Μόλις ανέπτυξα λίγη ταχύτητα το φρένο δεν πατιόταν. Είχα αναπτύξει μόλις 20 – 30 χιλιόμετρα, ευτυχώς ήμουν σε μικρό δρόμο και πρόλαβα να το σταματήσω με χειρόφρενο και τις ταχύτητες«, είπε στην ιστοσελίδα voria.gr.

H 38χρονη θεώρησε ότι πρόκειται για μηχανική βλάβη καθώς, όπως είπε, είδε λάδια στον δρόμο. Η γυναίκα μετέφερε το ΙΧ στο συνεργείο και ο μηχανικός την ενημέρωσε πως τα φρένα της ήταν κομμένα! Όπως ήταν φυσικό, η γυναίκα τρομοκρατήθηκε!

«“Πρέπει να σ’ αγαπούν πολύ”, μου είπε με ύφος και ανέφερε ότι στα φρένα έχει μπει ανθρώπινο χέρι. Ότι έκοψαν το σωληνάκι των φρένων, ότι έγινε ανθρώπινη παρέμβαση», είπε η γυναίκα.

Η ίδια εξοργίστηκε όταν επικοινώνησε με την Αστυνομία για να ενημερώσει για όσα συνέβησαν και έλαβε την απάντηση: «Μα δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα»!

«Του απάντησα ότι το γεγονός πως είμαι ζωντανή δεν σημαίνει ότι δεν έγινε απόπειρα και ότι μπορούσαν να το διαπιστώσουν και αυτοί από την αστυνομία. Του έδωσα πληροφορίες και του είπα ότι θα πάω στο τμήμα για να κάνω μήνυση», μετέφερε η 38χρονη.

«Η γυναίκα αυτή κινδυνεύει, πρόκειται για μία απόπειρα ανθρωποκτονίας σύμφωνα με όσα ξέρουμε. Μπορεί ο δράστης ανά πάσα στιγμή να στραφεί εναντίον της με άλλους τρόπους. Το βασικό είναι να καταλάβουν οι αρχές τι ακριβώς συμβαίνει και κάνουμε ό,τι μπορούμε κι εμείς να βοηθήσουμε τις αρχές με όσα γνωρίζουμε», είπε από την πλευρά του, ο δικηγόρος της.

Η γυναίκα πήγε στο ΑΤ και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων και οι αστυνομικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων πήγαν στο συνεργείο να εξετάσουν το ΙΧ.

«Επιβεβαιώθηκε ότι είναι κομμένο το μεταλλικό σωληνάκι από τα φρένα, όπως μου είπαν είναι με εργαλείο. Μου το πιστοποίησαν και από το εγκληματολογικό της αστυνομίας», είπε η γυναίκα.

«Έχω σοκαριστεί. Κάθομαι και αναρωτιέμαι ποιος μπορεί να θέλει να μου κάνει τόσο κακό με δύο παιδικά καρεκλάκια στο πίσω κάθισμα. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι είμαι μητέρα με δύο παιδιά», κατέληξε η 38χρονη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This