Χαλκιδική: Επιτέθηκαν με φτυάρι σε δημοτικό υπάλληλο την ώρα που επέβλεπε αντιπλημμυρικό έργο!

«Τριτοκοσμικό γεγονός» λέει ο δήμαρχος που ήταν αυτόπτης μάρτυρας

Must Read

Πρωτοφανείς στιγμές έζησε ένας υπάλληλος του δήμου Προποντίδας ο οποίος δέχτηκε επίθεση με φτυάρι αλλά και με γροθιές και κλωτσιές από τουλάχιστον δύο άτομα την ώρα που επιθεωρούσε αντιπλημμυρικό έργο στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής!

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, το περιστατικό συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, εν μέσω της κακοκαιρίας που έπληττε την περιοχή!

Ο 42χρονος δημοτικός υπάλληλος, με ειδικότητα υδραυλικού, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου για την παροχή των πρώτων βοηθειών ενώ τώρα βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια.  Για την υπόθεση συνελήφθη ένας άνδρας, 51 ετών, ενώ ταυτοποιήθηκε κι ένας 25χρονος.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και βία κατά υπάλληλων.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τον υπάλληλο στο σημείο, ο 42χρονος πέρασε μπροστά από ένα μαγαζί που ενδεχομένως να πλημμύριζε αν δε λειτουργούσε το αντιπλημμυρικό και τότε ήταν που δέχθηκε την επίθεση!

«Στην αρχή του επιτέθηκαν με ένα φτυάρι, μετά με γροθιές και στη συνέχεια τον έριξαν κάτω και τον χτυπούσαν στο σώμα. Ήμασταν όλοι εκεί, εγώ, αντιδήμαρχοι, οι Διευθυντές της Τεχνικής Υπηρεσίας Ποιότητας Ζωής, ο υδραυλικός, αλλά και μηχανήματα του Δήμου, συνέργεια κλπ και χτύπησαν έναν εργαζόμενό μας. Πρόκειται για τριτοκοσμικό γεγονός. Προφανώς και καταδικάζουμε το περιστατικό και ήμαστε δίπλα στον υπάλληλο»,ανέφερε στο protothema.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This