Λέσβος: ΙΧ παρέσυρε πεζούς μετά από τροχαίο – Ένας νεκρός

Μια γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή Παναγιούδα της Λέσβου, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν δύο πεζοί, ένας εκ των οποίων άφησε την τελευταία του πνοή.

Το τροχαίο συνέβη όταν αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 21χρονος με συνεπιβαίνοντες έναν άλλον 21χρονο και έναν 27χρονο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο σπιτιού και σε κάδους απορριμμάτων δίπλα από τους οποίους εκείνη την ώρα περνούσαν οι πεζοί.

Ένας άνδρας και μία γυναίκα βρέθηκαν βρέθηκαν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από το ΙΧ που βγήκε με ταχύτητα από τον δρόμο μετά από το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη.

Πρόκειται για δυο αιτούντες άσυλο καταγωγής Ερυθραίας από το γειτονικό καταυλισμό του Καρά Τεπέ. Ο 27χρονος άνδρας σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ η 22χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα απεγκλωβίστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής με τη χρήση διασωστικής σειράς και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι τρεις επιβαίνοντες στο αγροτικό αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This