Χειροπέδες σε 53χρονο αλλοδαπό στη Λέρο για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Must Read

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές Αρχές της Λέρου σε έναν 53χρονο αλλοδαπό, στο σπίτι του οποίου πραγματοποιήθηκε έρευνα το απόγευμα της Τρίτης με την παρουσία δικαστικού λειτουργού, έπειτα από καταγγελία που είχε γίνει στο τοπικό τμήμα ότι είχε στην κατοχή του πορνογραφικό υλικό με παιδιά!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, ο 53χρονος είχε μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών του νησιού από καιρό, αλλά στο πλαίσιο της διερεύνησης της καταγγελίας διαπιστώθηκε ότι τα κινητά τηλέφωνα που κατείχε ο 53χρονος περιείχαν ψηφιακό υλικό με πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων, καθώς και γυμνές φωτογραφίες παιδιών αλλά και ενηλίκων!

Ο αλλοδαπός συνελήφθη από τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Στο μεταξύ, τα κινητά τηλέφωνα που είχε στο σπίτι του ο 53χρονος κατασχέθηκαν και θα σταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. για να γίνει εργαστηριακή εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν τράβηξε ο ίδιος το φωτογραφικό υλικό ή αν το προμηθεύτηκε από κάποιον άλλον. Επίσης θα γίνει προσπάθεια να διαπιστωθούν η εθνικότητα και η ταυτότητα των παιδιών αλλά και των ενηλίκων που απεικονίζονται στις φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This