Ανακοίνωση επίθεση στα ΜΜΕ από το εργοστάσιο με τα χαλασμένα γεύματα στην Λαμία

«Θα στραφούμε άμεσα στη δικαιοσύνη για την προάσπιση των έννομων συμφερόντων μας»

Must Read

Επίθεση σε μερίδα Μέσων Ενημέρωσης εξαπολύει με ανακοίνωσή της η «Γιαννίτσης GROUP ΑΕ», η εταιρεία με τα χαλασμένα σχολικά γεύματα που ευθύνονται για την τροφική δηλητηρίαση σε δεκάδες μαθητές στην Λαμία. Το εργοστάσιο κάηκε ολοσχερὠς και μπήκε λουκέτο από τον ΕΦΕΤ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό στις κτηριακές εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

Η ανακοίνωση

«Με την παρούσα ανακοίνωση, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλο τη σπίλωσή μας, την κατασυκοφάντησή μας και την επιχειρούμενη «καταδίκη» μας από ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς και από μερίδα συμπολιτών μας, όσον αφορά τόσο το ζήτημα της σίτισης των μαθητών από εμάς, όσο και την πυρκαγιά στην επιχείρηση και τις εγκαταστάσεις μας, η οποία διερευνάται και αυτή από τις αρμόδιες αρχές της Πολιτείας μας.

Λίγη αιδώς δεν βλάπτει! Η αλήθεια θα λάμψει και θα μας δικαιώσει περίτρανα, διότι σεβόμεθα τη νομιμότητα και πασχίζουμε για αυτήν.

Δεν ανεχόμεθα πλέον αυτήν την άθλια εκστρατεία αλλοίωσης της πραγματικότητας, προκειμένου να μας παρουσιάσουν στην κοινή γνώμη ως εγκληματίες, οι όποιοι δήθεν θυσιάζουμε κάθε ιερό στο βωμό του κέρδους.

Η επιχείρησή μας και οι εκπρόσωποί της θα στραφούμε άμεσα στη δικαιοσύνη για την προάσπιση των έννομων συμφερόντων μας και την προστασία των προσωπικοτήτων μας ως φυσικών προσώπων, εναντίον του κάθε λογής συκοφάντη μας, μην ανεχόμενοι άλλο αυτήν την τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την παραπληροφόρηση και τη φαυλότητα εκείνων που διασπείρουν αυτά τα αναίσχυντα ψεύδη.»

Δείτε βίντεο




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This