Πήρε τηλέφωνο το ΕΚΑΒ γιατί την πονούσε το… νύχι της!

Must Read

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό. Μία 70χρονη γυναίκα κάλεσε στις 04.30 τα ξημερώματα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο γιατί αισθανόταν πόνο στο νύχι.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι διασώστες δέχθηκαν κλήση τα ξημερώματα της Πέμπτης από μία γυναίκα, η οποία όπως αποδείχθηκε απλά ένιωθε έναν πόνο στο νύχι της.

Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εξετάστηκε από τους γιατρούς που φυσικά δεν εντόπισαν τίποτα σοβαρό, της έγιναν παρατηρήσεις ότι απασχολεί άδικα το ΕΚΑΒ.

«Κάλεσαν το ΕΚΑΒ 4:30 τα ξημερώματα για πόνο στο νύχι. Φυσικά στο κέντρο μας είπαν άλλα και τα φούσκωσαν ως συνήθως. Μήπως όμως θα ήταν λογικό εφόσον πήγαμε και διαπιστώσαμε ότι το αίτιο της κλήσης ήταν πόνος στο νύχι να μπορούμε ως επαγγελματίες της υγείας να αρνηθούμε τη μεταφορά στο νοσοκομείο έτσι ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε έναν συνάνθρωπο μας που μας έχει πραγματικά ανάγκη;

Για πόσο ακόμα θα είμαστε δέσμιοι μιας απαρχαιωμένης νομοθεσίας που δεν μας επιτρέπει να αρνηθούμε κανένα περιστατικό; Ποιο το νόημα να είμαστε εκπαιδευμένοι επαγγελματίες διασώστες αν δεν μπορούμε να πάρουμε τέτοιες αποφάσεις; Είναι λογικό συνάνθρωποι μας να ξεψύχανε αβοήθητοι και εμείς να διακομίζουμε τον πόνο στο νύχι;Ήτανε μία γυναίκα γύρω στα 70 η οποία της πονούσε το νύχι. Είχε φλεγμονή. Περπατώντας μπήκε στο ασθενοφόρο βέβαια», ήταν το μήνυμα του Παναγιώτη Πετρίδη, διασώστη που ενεπλάκη στο περιστατικό.

Δείτε επίσης: Τέλος στις χρεώσεις από πενταψήφιους βάζει η ΕΕΤΤ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This