Ελεύθερος με καταβολή εγγύησης 1.000.000 δολαρίων ο φονιάς του Τζορτζ Φλόιντ!

Must Read

Προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε σήμερα Τετάρτη ο Derek Chauvin, ο πρώην αστυνομικός της Μινεάπολης που σκότωσε τον Αφροαμερικανό Τζορτζ Φλόιντ!

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο Chauvin, ο οποίος στις 31 Μαΐου συνελήφθη κατηγορούμενος για δολοφονία δεύτερου βαθμού και ανθρωποκτονία, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον έδειχνε να πιέζει με το γόνατό του το λαιμό του Φλόιντ, «πυροδοτώντας» πλήθος αντιδράσεων σε ολόκληρο τον πλανήτη, κατέθεσε εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Αυτό σημαίνει ότι ο 44χρονος πρώην αστυνομικός μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος, τουλάχιστον μέχρι τη δίκη του τον ερχόμενο Μάρτιο, οπότε και θα καθίσει στο ειδώλιο του κατηγορουμένου μαζί με άλλους τρεις πρώην συναδέλφους του που κατηγορούνται για συνέργεια στο θάνατο του Φλόιντ στις 25 Μαΐου στη Μινεάπολη.

Το δικαστήριο είχε θέσει ως όρο για την αποφυλάκισή του χωρίς όρους να καταβάλει εγγύηση ύψους 1,25 εκατ. δολαρίων. Από τη στιγμή που ο Chauvin κατέβαλε 1.000.000 δολάρια, αυτό σημαίνει ότι αποφυλακίστηκε υπό όρους, στους οποίους περιλαμβάνεται η απαγόρευση να εργαστεί σε υπηρεσίες επιβολής του νόμου και να έρθει σε επαφή με την οικογένεια του Φλόιντ.

Επίσης, είναι αναγκασμένος να παραδώσει όποιες άδειες οπλοφορίας ενδεχομένως διαθέτει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This