Κυριακή 20/6/2021

Η «βασίλισσα» του crossfit ζει τον έρωτά της με υπόδικο για φόνο

Έβαλε εγγύηση το σπίτι της, αξίας 2.000.000 δολαρίων, για να αφεθεί ελεύθερος.

Η οικογενειακή ζωή της εκατομμυριούχου δημιουργού του crossfit Λόρεν Τζενάι με τον σύντροφό της Τάι Τάκερ και τα τέσσερα παιδιά της φαντάζει ειδυλλιακή στο πέντε υπνοδωματίων σπίτι της στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ. Οι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί, το μαγείρεμα και η περιποίηση των πολλών κατοικιδίων τους, που περιλαμβάνουν από παπαγάλους έως φίδια, κάνουν και τους δύο να ξυπνούν από τις 5 το πρωί, για να τα προλάβουν όλα.

Ο Τάκερ όμως έχει ακόμα μία υποχρέωση δύο φορές κάθε μέρα: να φορτίζει το βραχιόλι που έχει στο πόδι του, το οποίο πρέπει να φορά έως τη δίκη του για τη δολοφονία με μαχαίρι ενός άνδρα σε μια ληστεία στο Κι Γουέστ.

Η χωρισμένη από τον σύζυγό της Τζενάι είχε διαβάσει την υπόθεση στις εφημερίδες και ξαναθυμήθηκε τον φίλο των παιδικών της χρόνων με τον οποίο ήταν τσιμπημένη τότε.

Επικοινώνησε μαζί του στη φυλακή και διαπίστωσε ότι εκείνος δεν είχε χρήματα ούτε για δικηγόρο. Τον βοήθησε και μέσα από την επικοινωνία τους το αίσθημα ξαναφούντωσε σε τέτοιο βαθμό, που έβαλε εγγύηση το σπίτι της, αξίας 2.000.000 δολαρίων, προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος. Πλέον ζουν τον έρωτά τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ