Μακελειό στο Σικάγο με δύο νεκρούς και δεκάδες τραυματίες

Ελεύθερος σκοπευτής άνοιξε πυρ κατά ατόμων που συμμετείχαν σε πάρτι σε νυχτερινό κέντρο

Must Read

Ένοπλη επίθεση εναντίον ατόμων που συμμετείχαν σε πάρτι σε νυχτερινό κέντρο στο Σικάγο εξαπέλυσε ελεύθερος σκοπευτής νωρίς τα ξημερώματα της Κυριακής, αφήνοντας πίσω δύο νεκρούς και τουλάχιστον δέκα τραυματίες!

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές της αστυνομίας, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στις 4:40 το πρωί, όταν ένοπλος άρχισε να πυροβολεί το κτήριο, τραυματίζοντας αρκετούς από τους παρευρισκόμενους. Δεκαπέντε άτομα επλήγησαν από τα πυρά, δύο εξ αυτών θανάσιμα, με τα θύματα να είναι ηλικίας από 20 έως 44 ετών.

Όσον αφορά στους τραυματίες, οδηγήθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με κάποιους εξ αυτών να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αστυνομία ανέκτησε τέσσερα όπλα από τη σκηνή του εγκλήματος και πλέον οι αρμόδιοι αξιωματικοί έχουν αναλάβει τις έρευνες. Οι αξιωματικοί έχουν εντοπίσει σε τουλάχιστον 10 σημεία έξω από το κτήριο διάφορα αποδεικτικά στοιχεία, αν και οι περισσότεροι ερευνητές εξετάζουν το εσωτερικό της επιχείρησης.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι δεν είναι έτοιμος να δώσει άμεσα περισσότερες λεπτομέρειες για τους πυροβολισμούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This