Σάλος! 8χρονη influencer έκανε δεσμό με 13χρονο έχοντας τις ευλογίες της μητέρα της

Η μητέρα διέγραψε επίμαχες φωτογραφίες μετά την κατακραυγή

Must Read

Οργισμένες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ουκρανία ο δεσμός ενός διάσημου κοριτσιού μόλις 8 ετών με ένα 13χρονο αγόρι, έχοντας λάβει «πράσινο» φως από την ίδια της την μητέρα.

Η 8χρονη Milana Makhanets με τους 7.000.000 ακόλουθους στο Instagram είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε Ρωσία και Ουκρανία. Με μάνατζερ την μαμά της, η Milana που βγάζει τεράστια χρηματικά ποσά από τις διαφημίσεις, ασχολείται και με το παιδικό μόντελινγκ, ενώ έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα, ειδικά στα κοριτσάκια της ηλικίας της.

Το 8χρονο κορίτσι, μέσα από μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης, ανακοίνωσε ότι διατηρεί δεσμό με τον 13χρονο Ρώσο μπλόγκερ Pasha Pai, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου οι δυο τους φιλιούνται στο στόμα. Στους λογαριασμούς των παιδιών ανέβηκαν φωτογραφίες με τους δυο τους στο κρεβάτι, αλλά και την 8χρονη να βουρτσίζει τα δόντια της στο σπίτι του 13χρονου, ποζάροντας με το εσώρουχό της.

https://www.instagram.com/p/CJ3tGjMLgUW/

Τα σχόλια έπεσαν βροχή, με τους χρήστες των social media να κατηγορούν τη μητέρα του 8χρονου κοριτσιού για αλγεινή εκμετάλλευση του παιδιού της, με κάποιους να αναφέρουν ότι αγγίζει τα όρια της παιδική πορνογραφίας.

Η μητέρα έσπευσε να διαγράψει τις επίμαχες φωτογραφίες, ωστόσο, η ίδια απάντησε ότι εκείνη δεν έχει πρόβλημα με τον δεσμό των παιδιών και ότι «είναι η ζωή τους και πρέπει να αποφασίσουν μόνοι τους τι θα κάνουν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This